Käsityöt

DIY:kellonranneke kristallein koristeltu


Noin vuosi sitten ostin Tallinan laivalta kellon, josta olen pitänyt ja joka on kelvollisesti minua palvellut. Mutta ranneke kului puhki ja pelkäsin sen jonakin päivänä katkeavan, joten päätin ostaa uuden rannekkeen kellooni. Kelloliikkeen ainoa valkoinen ranneke oli edullinen, mutta voihan juku, siinä oli pari rumaa ruskeaa viirua. Mutta mitäpä tuosta, sain rannekkeen puoleen hintaan, siis melkein ilmaiseksi ja päätin jo siinä kauppoja tehtäessä, että tuunaan sen omanlaisekseni. Olisinhan tietysti voinut tilata uuden kellon vaikka Zalandon alennuskoodilla, jonka olen saanut, mutta, tämän nyt päätin kaikesta huolimatta ostaa.   

Kotona vain pari pikkutippaa pikaliimaa ja mini m:n rippimekkoon ostetut Swarovskin kristallit peliin, joita ei sitten käytettykään ja hei, minulla on tyylikäs uusi ranneke. Viirut jäi kivasti piiloon kristallien alle.

Pitäähän Kristallikimaran blogin pitäjällä olla jotain kristallia yllä. Nyt vain toivotaan, etteivät kristallit irtoa ja lentele taivaan tuuliin.

Teetkö sinä koskaan tällaisia ostoksia ja tuunaile niitä sitten paremmiksi kotona?

                                                    With love,
                                                           M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *