Kosmetiikka

Clarins Super Restorative

Jos Clarinsista jotain pitäisi kertoa, niin se on ehdottomasti tuoksumaailma. Voi miten ihanalta tuntuikaan sivellä iholle tuotteita, jotka tuoksuivat hyvälle, mutta miedolla tavalla. Varsinkin, kun minulla on viime aikoina ollut aika lailla kokeilussa tuoksuttomien tuotteiden sarjaa. Tuoksut kun tuovat mieleen muistoja, minulle ainakin.
Mutta aikuisen naisen ihonhoitosetistä on siis kyse; Supra Sèrum Haute Exigence. Voidemainen hyvin levittyvä ja kosteuttava seerumi, joka todella huumaa tuoksullaan. Tuo kosteutta, jopa niin, ettei tämän kanssa ole tarvinnut muita tuotteita näin kesäaikaan. Pintakuivuutta en ainakaan tunnusta ja olenhan kyllä nauttinut vitamiinilisiä sun muita, jotka uskoisin niiden myös olleen eduksi tässä ihon kosteuttamisessa. Mutta tästä seerumista on myös apua aikuisen naisen iän tuomiin hormoonivaihteluihin. Seerumi tasoittaa ihoa, häivyttäen hiuksenhienoja ryppyjä ja tuo kimmoisuutta myös kasvonpiirteisiin. Iho kyllä tuntui suloisen pehmoiselta, mutta ehkä tuo punaisuus on sellainen, mihin tämä voide ei kuitenkaan tehoa. Mutta en tätä kyllä sen vuoksi kokeillutkaan, vaan juurikin kosteutuksen vuoksi.

Saman sarjan päivä-ja yövoiteissa, Super restorative Day ja Super Restorative Night, tein pientä testausta jonkin aikaa, mutta ilmeisesti tämä sarja on niin tehokas kosteuttaja, että näin kesällä oli minulle jopa liian tuhti, sillä ihoon alkoi kehittyä epäpuhtauksia. Tokkopa sanon enää näin, sitten marras-joulukuussa, jolloin iho huutaa kosteutta, joten purkit saavat odotella sinne saakka työttömänä. Nimittäin pelkkä seerumi oli minulle se just passeli tuote, sekä yöksi, että päiväksi. Nämä päivä- ja  yövoide olivat myös tuota ylellistä Clarinsin tuoksujen tyyliä. Päivävoide oli purkissa aavistuksen paksun oloista, mutta iholle se kyllä levittyi hyvin, tosin jäi hieman kiiltelemään ihon pintaan, joten hetki täytyi odotella ennen meikkausta. Iän tuomaan pintakuivuuteen ja ihon ohetessa, oiva täsmätuote juuri täyteläisyytensä vuoksi. Päivittäinen käyttö tuo kiinteyden tunnetta iholle.
Yövoiteessa kiiltelystä ei ole haittaa ja käytinkin tätä kermamaista tuoksu-unelmaa innolla, kunnes tulin siihen tulokseen, että ei ole meikäläisen kesätuote vaan talven tuiskuihin sopivampi topakka tuote.  Mutta jos omaat jo iän tuomia ihon ohenemisia ja ihosi on todella kuiva, niin ehdottomasti ovat kokeilemisen arvoisia. Tällä hetkellä täytyy tyytä vain seerumiin, mutta kesällä yksi tuote ja helppous ei haittaa.

Ovatko Clarinsin tuotteet tuttuja? Entä tämä kyseinen tuotesarja Super Restorative?

Lehdistönäytteet
Lisätietoja Berner

With love,
                                               M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *