Käsityöt

Virkattua ja valmista

Tänään, kun kerrankin aurinko paistoi, oli pakko lähteä hieman pyöräilemään ja ottamaan naapurustosta kuvia.  Samalla otimme asukuvia neuleesta, jonka olen saanut vihdoin virkattua valmiiksi ja se on esittelykelpoinen. Pinterest on ollut innoittajana ja kerrankin sieltä löytyi myös virkkausohjeen tapainen ohje, mutta kyllä siinä piti itse hieman pähkäillä, koska ohjeet olivat vain piirroskuvina.

Hattu ja housut Kappahl. Lankana virkkauslanka, Oulunkylän lankamaailmasta ostettu Cewec Cotton 8/4 .
Letkeää lauantai-iltaa!

                                             With love,
                                                    M

24 Comments

 • Tiia K

  Kivoja paikkoja teidän lähellä, tytöt tykkäisivät. Tosi kivat pökät ja sinulle hoikkeliinille istuvat jetsulleen. 🙂 KappAhlissa eilen minäkin. 😉

  Kivaa lauantaita M <3

 • Mysterious M

  Voi kiitos Outi. Sinä osaat arvostaa, kun itsekin teet kässää:) Mulle se on mielen rauhoittaja, kun otan puikot tai koukun käteeni ja onneksi piiskaan itseni saamaan sen tekemisen kanssa loppuun. Oikeestaan into kasvaa mitä lähempänä käsityö on valmistumista:D

 • Anonyymi

  Täytyy sanoa, että KYLLÄ ON NÄTTI. Upeaa työtä. Kiitos kun jaoit tämän kanssamme 🙂 Innoittaa taas jatkamaan omia, tämän rinnalla niiiiiiin vaatimattomia, "virkkuuväkerryksiä". Onnellista elokuuta! toivottelee, Leena 🙂

 • Mysterious M

  Kiitos Leena! Elä sano noin, että vaatimattomia omia virkkuita, sillä yleensä käsityöt ovat kauniita:) Ihanaa kuulla jos innoittaa jatkamaan käsitöiden tekoa. Minulle se on niin luonnollinen terapian muoto, että on hassua, jos ei jotain ole tekeillä. Ihanaa ja onnellista elokuuta sinulle myös,Leena:)

 • Mysterious M

  Kiitos:) Joo kukkasia ensin ja sitten pienempiä kukkia yhdistämiseen. Pinterstistä nappasin, löytyy mun sivustolta sieltä ja on mahdollista myös ne kukkakuvioiden ohjekuvat tulostaa, jos kiinnostaa. Mutta sitä en tiedä teinko oikealla tavalla yhdistämiset, piti soveltaa, kun ohjeita ei ollut:)

 • PauMau

  Valkoinen virkattu pitsi on niin kaunista! Mä juuri pohdin uskallanko aloittaa ruotsinkielisen neuleen, on vähän tuntemattompaa alan sanasto toisella kotimaisella 🙂

 • Mysterious M

  Kyllä siitä varmasti selviää, jos löytyy jostain neulesanaston käännökset. Fiina-neuleen sivuilla on ainakin englanninkielinen, jota olen joskus käyttänyt apuna. Sieltähän voisi myös kysyä vastaavaa. Onnea matkaan:)

 • Mysterious M

  Kiitos:) Virkkaus voi näyttää vaikealta, muttei se sitä oikeasti ole. Jos osaa vetää langan koukun läpi, niin ei siinä muuta tarvita, joskus ehkä saattaa tulla muutama langankierto koukulle jännitystä antamaan:) Kannattaa aloittaa tiskirätistä, niin huomaa, että kyllä se siitä!

 • Mysterious M

  Voi kiitos:) Malli neuleessa on kieltämättä ihana. Oli siinä hiukan miettimistä, että miten nuo olkapäät sun muut saa yhdistymään nätisti, mutta vähän kikkailin, niin kyllä se onnistui! Käsityöt on niin terapiaa, siitä mä aina jaksn jauhaa:)

 • Nuppu Home

  Wow, siis ompa ihana pitsipaita. Olet taitava. Olen täysin samaa mieltä, että käsityöt on myös mitä parhaita terapiaa (ellei niihin yhdisty aikataulupaineita). Kiva kun löysin tieni blogiisi, jota ihailtavan usein päivität! Hui, en ikinä tule pystymään moiseen suoritukseen. terkuin Riitta

 • Mysterious M

  Tervetuloa Riitta:) Mukavaa, että löysit blogini. Kyllä me käsityön harrastajat ymmärrämme mikä henkinen voimavara piilee käsitöissä:) Toki joskus kun tein esim. hääpukuja ystäville ja heidän tuttavilleen oli paineet hieman kovat, joten se piti lopettaa, kun en enää osannut nauttia käsityöstä.
  Tästä on tullut tapa päivittää blogia usein, mutta vain jos aihe löytyy. Minä tahdon olla papapata muutenkin, joten juttua tulee….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *