Lifestyle

Letitysvinkkinä sydänmalli

Pitkät hiukset ovat siitä kivat, että niihin voi viritellä helposti uusia kampauksia, kuten letittämällä. Tämän hauskan sydänletityksen idean  vanhempi tytär nappasi weheartista ja minä yritin kuvan mukaan tehdä hänelle samanlaisen. Ideana on lähteä letittämään päälaelta ranskalaista niin, että ei oteta lisäyksiä kuin vain toiselta reunalta. Lähdetään ensin letittämään eteenpäin muutaman kerran ja sitten käännytään loivasti korvan vierestä kauniilla kaarella takaraivoa kohti. Lopputuloksena on sydän.

Oletteko kokeilleet erikoisempia letitysmalleja?

                                                                  With love,
                                                             M

                                   

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *