Muoti

KISSAKUOSI

Olin ostamassa kesän alussa itselleni värikästä kangasta kietaisumekkoa varten ja Eurokankaassa hakeudun yleensä tietyn myyjän, herttaisen Mikaelan luo. Hänellä on hyviä vinkkejä ja ystävällisyytensä ja kekseliäisyytensä vuoksi nappaan hänet aina mahdollisuuksien mukaan mittaamaan minulle kangasta.

Nyt huomasin tämän kyseisen kankaan värit ja ihastuin siihen, sen kummempaa kuosia ajattelematta. Mikaela tuumasi, että nämä eläinkuosit ovat nyt olleet todella suosittuja. Voi ei. Olenko minä ostamassa eläinkuosia, tajusin. Leopardikuviot sun muut ovat kyllä minusta olleet kauhistus aikuisella naisella ja melkein jo peräännyin kaupasta. Mutta sitten ajattelin, että ehkä tämä ei nyt niin kissamainen ole, etteikö se sopisi mekkooni ja otin sen riskin. Kyllä eläinkuosit käy pieninä piristyksinä, mutta koko mekko on aina riski.

Tässä se nyt kuitenkin on valmiina ja  näin ihanan pehmoista trikoota olen harvoin löytänyt. Mekon kaavat löytyvät Suuri Käsityökerhon kesän 5-6 numerosta 2015.

With love,
                                                                   M

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *