Kosmetiikka

Jane Iredale: kesän herkkuja

Kesän alussa sain upean paketin kesäiseen meikkaamiseen Jane Iredalilta. Kesämeikin kun soisi olevan kevyt, mutta itse koen, että hehkuvia värejä saa olla, sillä kaikille täysin nudevärit eivät käy.

Tantasia selftanner&bronzer on tuote, joka tässä viileässä ja vähäisen auringon kesässä on suositeltava tuote, mikäli vähänkin haluaa auringon hehkua iholleen. Olen käyttänyt tätä lähinnä jalkoihin ja suhteellisen nopeasti väri muuttuu iholla lämpimäksi hehkuksi. Tuotetta tulisi käyttää muutaman päivän ajan, jotta saa toivomansa sävyn iholle. Leviteään ensin kädellä ja hieraistaan kämmeniin, jotta tuote levittyy tasaiseksi ja sitten sivellään iholle pitkin vedoin ja hierotaan kunnes tuote on imeytynyt. Ihana tuote, jossa aluksi sitrustuoksu, mutta lopulta tuotteessa tulee esiin kyllä se tuttu itsestään ruskettavan tuoksu. Häipyy sitten ajan mittaan.

Bronzing Powder so-bronze 3 on mineraaliaurinkopuuteri niille, jotka hakeutuvat aurinkoon, että niille, jotka sitä välttelevät. Tuotteessa on kaksi sävyä, joita käytetään joko yksittäin tai sekoitettuna tuolla hurmaavalla perhospuuterihuiskulla. Käytetään sinne, minne aurinko ensiksi osuisi, poskipäihin, nenään, leukaan ja otsaan. Kevyt sipaisu ja saat hehkuvan hipiän ja terveen lookin. Tätä voi käyttää myös sekoitettuna koko kasvoille, mutta jälleen kerran malttia, sillä näillä aurinkopuutereilla voi helposti vetää överiksi ja lopputulos ei ehkä ole se mihin on pyrkinyt. Tätä olen päivittäin käyttänyt BB tai CC voiteen päällä. Tällä kyllä saa ihastuttavan luonnollisen hehkun poskipäihin ja vähän tässä on minulla ollut opettelemista kuinka sitä oikeaoppisesti suditaan sitten muualle kasvoihin. En nimittäin ole koskaan oikein ollut aurinkopuuterin käyttäjä tätä ennen, mutta oppia ikä kaikki.

Tässä kesän uutuustuote, joka on ollut päivittäin huulilla. Nimittäin upea huulikynä, Play On Lip Crayon. Tämä ei karkaa näin aikuisen naisen ryppyihin, mutta on silti kosteuttava ja pysyy hyvin. Ei ole tarvinnut pelätä, että pelkät rajat olisi hetken päästä vain jäljellä, sillä tämä kynä kuluu pois tasaisesti. Pehmeän kermamainen huulikynä sisältää kosteuttavia öljyjä, jotka tekevät huulista pehmeät ja hoidetut. Terävä ja teroitettava kynä antaa mahdollisuuden onnistuneeseen huulimeikkiin. On tullut vaivihkaa ihan suosikiksi. Sävy on mulle just, Saucy nimeltään. Muita sävyjä löytyy tämän lisäksi kuusi.

Tämä poskipuna oli varsinkin mini m:n mieleen, sillä tällä saa ihanan hempeät, hennon pinkin väriset posket. Tuotteen levittämiseen täytyi kyllä hieman opetella, sillä, jos pohjalla ei ollut meikkivoidetta, se ei tahtonut heti levittyä, vaan mini m:n mukaan sitä piti enemmänkin hangata paikoilleen, meikkivoiteen kanssa se levittyi sormin paremmin.  Mutta lopputuloksena on suloiset ruusuiset posket ja sopivat sävyltään nuoren kauniille iholle. Tuoksuu kaakaolle ja tätä voi käyttää myös huulimeikkiin.

Onneksi kesää on vielä jäljellä!

 Lehdistötuotteet saatu


                                                                  With love,
                                                                         M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *