Lifestyle

Nelkytplusbloggaajien syksy 2015 kick-off

Tapasimme eilen Nelkytplusbloggaajien yhteisessä  syksyn 2015 kick-off  tapahtumassa Shanhai Cowboyssa , Mikonkatu 4. Tämähän on entinen König-ravintola, joka oli pienellä rempalla sisustettu meksikolais-aasialaisvivahduksella höystetyksi ruokaravintolaksi. Viihtyisä ja rento tila esiteltiin meille ja kerrottiin vähän taustaa ravintolan synnystä ja ruokakulttuurista ravintolapäällikön toimesta. Hieman rouheaksi jätetty kellariravintola sopii hyvin meksikolaiseen ruokaan ja tunnelmaan.

Ruokaa oli hieman vaikea tilata, kun kaikki kuulosti niin hyvältä. Pohdinnan jälkeen päädyin suklaa-cola-ribseihin ja valinta oli kyllä oikea. Mielettömän hyvää ruokaa ja kauniin esteettisesti tarjolla. Ruokaa muuten tehdään gluteiinittomana ja maidottomana, mikä on iloinen uutinen näistä vaivoista kärsiville.

 Petri`s Chocolate Room oli muistanut meitä ihanalla ja painavalla laatikolla käsintehtyä suklaata.  Mikä ”harmi”, että nämä tulee syödä kahden viikon kuluessa. Kauniita ja todella herkullisia palleroita ja mikä parasta, näihin ei ollut tungettu mitään pähkinöitä. Hallelujaa!

Lähtiessä saimme myös Nivean ja Cutrin tuotteita ja uusimman Eeva-lehden. Valitettavasti hämärässä tilassa kuvaaminen oli haasteellista.
Mukavinta tässä illassa oli tietysti nelkytplusbloggaajie näkeminen ja uusiin kasvoihin tutustuminen. Lisää meistä löytyy Nelkytplusblogit sivustolta, tervetuloa tutustumaan.

                                Kiitokset illasta!

                                With love,
                                 M

42 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *