Kosmetiikka,  Yhteistyö

DrHauschka Eye Revive

Sain kesällä testavakseni DrHausckan Eye Revive, silmälaput. Näillä lähtee turvotukset silmän ympäryksiltä, luvattiin ja tulee virkeämpi olo. Välillä ruokailutottumukset näyttävät vaikuttavan, niin nuoren kuin aikuisemmankin silmäpusseihin ja sellaiseen on joskus hyvä ottaa vähän apuja käyttöön. Itse en niinkään kärsi tummista silmänympäryksistä, ehkä hieman silmäkulmiin tarvitaan valokynää, mutta yleensä, kun olen valvonut, ovat silmänikin turvonneet. Joskus myös liiallinen nukkuminen voi turvottaa silmänympäryksiä.
Juhannuksena otin nämä laput ensimmäisen kerran käyttöön, kun olin mökkivierailulla ja lätkäisin myös mökkivierailun emännälle laput silmille, siinä vaiheessa kun olimme saunasta tulleet ja kokkailimme iltaruokaa. Ruoka kypsyi uunissa ja me ladyt, kuohuva kuplien lasissa, pötkötimme pehmeissä tuoleissa ja rentouduimme vartin ajan laput silmillä. Johan auttoi ja pikavirkistyminen oli tehty ja silmäruohouute virkisti silmänympärysihoa. No, oikeasti se ero ei tietenkään mikään suuri ollut, mutta kyllä tämä kosteutti ja pikahoiti silmänympäryksiä mukavasti. Varmasti pitempi sessio voisi tuoda parempia tuloksia, mutta testikaverimme kanssa olimme tyytyväisiä tähänkin.
Paketin mukana tulevat pullo nestettä ja vanulaput, joihin neste imeytetään. Tämä on riittoisaa, joten siksi laitoin meille molemmille samasta pullosta hauteet. Varmasti toimisi hyvin, esimerkiksi pikahoitona  ennen tärkeitä  juhlia.

Onko tuote tuttu? Käytätkö sinä mitään tehohoitoa turvonneille ja väsyneille silmille?

Lehdistönäyte saatu


                                                   With love,
                                                          M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *