Lifestyle

Köyhiä ritareita ja arvonta on suoritettu!

Opiskelu alkoi tänään jo joissakin kouluissa ja huomenna opintielle suuntaavat myös loputkin koululaiset. Meillä lukiolainen aloitti jo koulun, mutta ysiluokkalainen aloittaa vasta huomenna.   Aamiaiseksi voikin  tarjota jotain erikoisherkkua, jolla saa esimerkiksi teinin innokkaammin kouluaamuna heräämään. Tein nimittäin köyhiä ritareita ja päälle vähän omista pensaista mustikoita ja kermaa sekä ripaus vadelmahilloa. Kylläpä oli makoisaa. Olin aivan unohtanut tämän herkun jonnekin omaan lapsuuden aikaan, koska tytöt eivät meillä lapsina tästä innostuneet. Nyt kyllä kelpaa, joten tätä voi tehdä silloin tällöin piristykseksi.
Oikein mukavaa koulunalkua kaikille kouluun lähteville.

Kristallikimaran facebook-arvonnassa arvonnan voitti Sari Häkkinen. Onnea Sarille ja lämpimät kiitokset osallistuneille.

                                              With love,
                                                     M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *