Kosmetiikka,  Yhteistyö

Luonnonmukaiseen kosmetiikkaan tutustumista

Olen ollut arkajalka tutustumaan luonnonmukaiseen kosmetiikkaan, koska pelkään allergiaoireita, joita se voi laukaista. Jos jotain kokeilen, niin yritän kokeilla ensin vartalolle ja kaulalle ja vasta lopuksi kasvoille. No, ymmärrätte varmaan, että vaatteilla saa piiloon näppylöitä ja punotuksia vartalolla ja jopa kaulalla, mutta kasvot ovat sitten aremmat ja hankalammat piilottaa, mikäli allergia puhkeaa. Päätin kuitenkin kokeilla tällaista Misellivettä, koska koin olevani täysin Uuno, sillä kaikkihan sitä käyttävät ja minä en tiennyt siitä mitään. En edes ymärtänyt sen olevan muuta kuin kasvovesi, mutta sillä onkin useampi tehtävä. Puhdistaa meikit, puhdistaa ihoa ja myös hoitaa. Meikit tällä kyllä lähtee suhteellisen hyvin, mutta tiukempi silmämeikki tahtoo vielä aamusella löytyä silmistä, vaikka kuinka illalla olisi puhdistanut tällä vedellä. Meikki lähtee, mutta varmistan silti lopulliseen silauksen puhdistusgeelillä. Tässä Madaran misellivedessä on aloeveraa, joka on kosteuttava sekä hyaluronic acid, jolla on anti-age vaikutusta. En ole koskaan ollut mikään kasvovesi-intoilija, mutta käytän, mikäli tuotesarja sitä vaatii. En nyt ihan ole vakuuttunut tästä misellivedestä, mutta vastahan tässä on alkuun päästy, eikä mitään allergiaa vielä näkyvissä.

Flow kosmetiikka ja siitä kokeilussa vartalon kuorinta, Himalajansuolakuorinta Vanilja-Appelsiini. Tämän kokeilua oikein odotin. Päästä saunomaan ja hieroa tätä iholle ja saada itselle superpehmoinen iho. Kuorinta poistaa myös kehosta myrkkyjä, joten hieno juttu. Laittelin tätä aluksi liian kuivahkolle iholle ja eihän se toiminut vaan varisi kylppärin lattialle. No ihon kosteutuksen jälkeen juttu oli toinen ja istuskelin tyytyväisenä saunan lauteille hieromaan ihanaa vaniljan ja appesiinin tuoksuista rakeista mömmöä iholleni. Sauna kyllä sotkeentui, mutta sehän lähti huuhtelemalla. Ihosta tuli vauvanpehmoinen ja tästä taitaa tulla suosikkini, sillä mikäs sen mukavampaa, kuin läträtä tämmöisillä tuotteilla saunassa ja nauttia tuoksuista ja rentoutua.

Purkkiin ei saa päästää vettä tai koostumus muuttuu ja tuote on pilalla. Lusikkaa suositeltiin käyttämään, mutta kuinkas ollakaan siinähän näkyy selvästi meikäläisen sormenjäljet. No, meni se noinkin, kun en jaksanut lähteä sitä lusikkaa hakemaan.

Saunassa hoituu samalla myös jalkojen kuorinta ja siihen onkin sitten eri tuote, Himalayan Herbals Smoothing foot scrub.  Jaloille oma astia, vati, jossa vettä ja jalat sinne likoamaan hetkeksi. Kuorintavoide kuorii kuolleet ihosolut, saksanpähkinä ja ananasuute kuorivat kuivan karhean ihon pehmeäksi ja sileäksi. Lopuksi iho huuhdellaan ja kuivataan ja kosteutetaan Foot care creamilla, joka hoitaa ihoa, lievittää ihotulehduksia ja voiteella on antibakteerinen vaikutus. Säännöllisyys takaa pehmoiset jalat.
Mutta, ennenkuin pääsin tähän voitelukohtaan, sieltä saunasta piti tulla varovasti pois ja melkein muutamat jääprinsessaliikkeet siinä vahingossa sain aikaan, sillä olin aika liukkaaksi itseni rasvaillut. Joten loppuun varoituksen sana tästä mahdollisuudesta, vaikka se saattoikin kanssasaunojia huvittaa.

Onko sinulla käytössä saunoessa erityiset kuorinta-rituaalit?

Tuotteet lehdistönäytteitä ja saatu blogitestiin

                                         

                                                        With love,
                                            M

19 Comments

 • Tiia K

  Koen että tuo Madaran misellivesi on hyvä unihiekkojen puhdistamiseen, ei niinkään meikin. Meidän Krista on sillä puhdistanut näppyjään ja on toiminut hyvin niihin näppyihin. Ovat aina madaltuneet tuon jälkeen. Madaralla on monen monta aivan mielettömän hyvää tuotetta. Tuota en pitäisi niinkään misellivetenä mutta on loisto kasvovesi.

  Tuo Flow on niin mieletön, sitä voisi syödä. Jättää ihon ihanan pehmeäksi. Aivan mieletön tuote, hyvin Maijukin tubetti, rakastaa, kyseistä tuotetta niin niin paljon.

  Himalayat täällä juuri testissä,jännään nähdä miten toimii. Uskon että hyvin, koska ne Himalay kasvojen puhdistustuotteet olivat loistavat.

  Iloa päivään!

 • Mysterious M

  Niin, eipäs minulla kyllä ole kuin Nivean misellivesi mihin verrata. Meikit ei ehkä niin hyvin lähde kuten oletin.
  Flow kuorinta on kyllä hyvä tuote ja iho tulee pehmeäksi, todella:)
  Himalajat ovat kyllä laatutavaraa ja suosikiksi jäivät:)

 • Mia / Beauty Highlights

  Tuo Flow'n kuorintavoide on aivan huippu! <3 Mähän olen nimennyt blogissani Flow'n vartalonkuorinnat parhaimmiksi ikinä. Toistaiseksi on vain yksi kuorinta, joka on päässyt lähelle haastamaan niiden ykkössijan. Multa löytyy Flow'n vartalonkuorintoja useita, ja ostan niitä aina uudelleen 🙂

 • Mulan

  Monesti tulee kerran viikossa kuorittua saunassa vartalo. Välillä laiskistun ja luistan rutiinista. 😀 Mutta sen onkin tarkoitus olla miellyttävä tapahtuma, ei pakkopulla. Eli jos väsyttää ja saunassa haluaa vaan "olla" niin kuorinnatkin saattaa jäädä. Olen katsellut noita Flow:n kuorintoja "sillä silmällä" ja nyt kun tämän hetkisestä tuubista aika jättää, niin jokin tuon kaltainen suola/sokeri- kunnon rakeisen koostumuksen omaama -kuorinta päätyy mun kylppäriin. 🙂

 • Mysterious M

  No näin ehdottomasti. Kuorinta tulee tehdä silloin kun se siltä tuntuu. Eipä se kroppa siitä varmasti pahastu, jos joku kerta jää väliin. Toista on kasvoissa, sillä siitä itse ainakin huomaan, jos jätän kuorinnat väliin.
  Rakeiset kuorinnat tuntuvat minusta kyllä kaikkein tehokkaimmilta. En tiedä onko se mielikuva vain, mutta tältä tuntuu:) Tätä kuorintaa voin lämpimästi suositella:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *