Sisustaminen

Asuntomessut ovat päättyneet, mutta kerran vielä…

Asuntomessut siis päättyivät ja perheet saavat tyytyväisinä muuttaa uusiin koteihinsa. Varmasti upea tunne, sen kaiken ahertamisen ja stressin jälkeen. Tein tähän viimeisen postauksen messuista ja laittelin kuvia makuuhuoneista ja lähinnä tekstiileistä, taisi sinne eksyä muutakin. Arvatkaapa minkä yhdistävän tekijän huomasin?

Huomasitko? Värin harmaan eri muodoissaan. Kylläpä se onkin nyt suosittu sekä seinässä, tekstiileissä ja jopa keittiössä.Vapise valkoinen, kautesi taitaa olla selätetty. No, kukin tykkää mistä haluaa ja valkoinen on kyllä suosikkivärini. Mutta kummasti tämä harmaa kiehtoo ja saa lämpöä aikaiseksi, varsinkin kaikkien valkoisten kotien jälkeen ja on tässä muutamat messut vuosien varrella koluttu.

Tähän loppuun vielä kuva kauniista, yksinkertaisesta kattauksesta. Musta pöytä ja ilmavat tuolit sekä lasiastiat keventävät muuten voimakkaasti hallitsevaa pöytää. Hieno.

Messut on nyt käyty ja seuraavan kerran sitten kutsuu Seinäjoki näissä merkeissä. Näistä messuista ei erikoisemmin jäänyt ”wau-fiiliksiä” ja ”minäkintahtoisintällaisen” tunnetta en saavuttanut. Mutta kyllä siellä jokin juttu jäi kytemään, jos sellaista voisi itselle tuunata….

                                                     With love,
                                                   M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *