Kosmetiikka

Kahvila Rupla ja Make up for ever HD Ultra lanseeraus

Eilen piipahdin Kahvila Ruplassa Sörnäisissä Helsinginkatu 16 aamukahvilla ja Make Up For Ever eli MUFE-blogitapahtumassa. Tässä tilaisuudessa lanseerattiin uutuusmeikkivoide Ultra HD, joka on paranneltu versio HD-meikkivoiteesta.
Kahvilan omistaja kertoikin, (vasemmalla oleva herrasmies ja vieressä Whynot pr-toimiston Nora Soini) että kahvilassa pystyy hyvin pitämään  näyttelyn, järjestää syntymäpäivät tai vaikkapa tällainen kyseinen lanseeraustapahtuma pienelle porukalle. Kahvila on yhdistelmä kulttuuria, vintageliikettä, galleria ja kahvila.

Kahvilassa oli esillä valokuvataidetta ja tunnelma oli hyvin rento, taiteilijamainen sisustus tapaili olohuonemaisuutta kierrätystyyppisillä tuoleilla ja nahkasohvilla, joita kuulemma saa ostaa omakseen. Tuli fiilis, että täällä saa kukin olla sellainen kun onkin ja hienostelut sikseen.
Terveellisyys on tärkeällä sijalla ja mm. Warrior coffeen superkahvit. Tilassa järjestetään myös Green Streetin workshopeja.

Aamukahvit meille tarjottiin erilaisista kupeista, joissa useimmissa oli kukkasia koristeena.
Eikä mitään pröystäilyjä.

Itse asiaan päästiin, kun ranskassa pitkään asunut suomalainen kansainvälinen koulutusjohtaja Makka Elonheimo esitteli uutuusmeikkivoidetta, The first 4K Ultra HD complexion, jolla saa pitkäkestoisen, kauniin kuulaan ihon, niin arkeen kuin esimerkiksi 4K kuvaan.
 Meikattavana olivat todella vaaleaihoinen ja mustaihoinen malli. Meikkivoidetta kun löytyy 40:ssä eri värisävyssä, täytyy olla tarkkana, että löytyy juuri oikea sävy. Tyttöjen ihoa kyllä pohjustettiin primerilla ja meikkipohjaa tehtiin useammilla kerroksilla, sekä  lopuksi taputeltiin päälle valkoista ohuenohutta mineraalipuuteria, joten ihan suit sait ei tästä meikistä selviä. Varjostuksia ja ihovirheiden peittämisiä tehtiin Ultra HD Stickillä. Lopputulos oli kaunis ja kuulas, luonnollinen.

Meikkivoiteen sävy tulee valita tarkasti ja ranteen sisäpuoli on kuulemma paras paikka testata sävyä. Maskeeraja yleensä kokeilee vähintään kolmea eri sävyä meikattavan leukapieleen ja valitsee sen, mikä parhaiten sulautuu ihonsävyyn. Itselle sain, yllätys, yllätys, vaaleimmasta päästä sävyn meikkivoiteeseeni. Testailuista kerron sitten myöhemmin, mutta epäilen, etten kykene tuohon kerrostamiseen yhtä taitavasti kuin taiteilija malliensa kanssa pystyi.

 Lehdistönäytteet saatu blogitestiin

                                           With love,
                                          M

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *