Käsityöt

Asuja ja asusteita

Laitan tähän vielä rippimekosta kuvia, koska olen niin iloinen, kun se onnistui niin hyvin. Oli kuulkaas miettimistä näiden drapeerauksiem kanssa, kun ne piti ommella käsin ja niin, ettei tietenkään tikit näy. Ihana myyjätär Tammiston Eurokankaasta antoi hiukan neuvoja, etten mene ihan metsään ja olen neuvoihin tyytyväinen, sillä olisin voinut vähän töppäillä muuten.

Parasta oli nähdä tyttären ilme mekon valmistuttua, sillä hymy aivan loisti kasvoilla. Tuli ihana olo siitä, että tyttärille kelpaa äidin tekemät ja ovat vielä ylpeitä niistä. Mutta niinkuin aiemmin tässä kerroinkin, on kone nyt nostettu piiloon pöydän alle ja toivon, ettei uusia juhlia heti ilmaannu.

Kynsilakkojen kanssa pähkäilin ja piti tehdä teille kysely mikä on paras väri, mutta flunssa vei voimia, enkä kerennyt. Kiitos Jonna Keyword-blogista, idea oli kiva. Päädyin sormien kynsissä hohtavaan harmaaseen ja varpaissa mustaan. Oli muuten yllättävän hyvä lakka tuo Isadoran musta.

Tässä vielä loput asusteet juhlissa eli kengät, pikkulaukku ja helmikoru, joka sopi kivasti avonaiseen kaula-aukkoon. Arvatkaapas oliko pikkulaukussa naisten niin yleinen huulipuna ja puuteri?No ei, kun kasa nenäliinoja.

                                                              With love,
                                                                    M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *