Kosmetiikka

Image skincare

Oletteko kuullut Image skincare-sarjasta? No, en minäkään ollut, mutta sain tilaisuuden tutustua pariin tuotteeseen lähemmin.  Kymmentä erilaista kasvien kantasolua on käytössä tässä sarjassa, joten ei ole ihme, että se on USA:n nopeimmin kasvava kosmeseuttinen ihonhoitosarja. Ainutlaatuinen vektoriteknologia vapauttaa vaikuttavia kosmeettisia aineita ihoon 48 h ajan normaalin 24 h sijaan. Tuotteet ovat siis tehokkaita, mutta myös vaikutukseltaan pitkäkestoisia.

The Max stem cell eye créme on tarkoitettu päivä-ja yökäyttöön. Se sisältää suuria pitoisuuksia kasviperäisten kantasolujen kasvutekijöitä, jotka auttavat suojaamaan ihosoluja ja ehkäisemään vapaiden radikaalien aiheuttamia ikääntymisen merkkejä iholla. Hälventää ohuita ryppyjä, juonteita ja turvotusta iholla. Hidastaa solujen ikääntymistä sisältämiensä viinirypäleen, alppitähden ja argaanin kantasolujen ansiosta. Koostumukseltaan peptidiyhdistelmä korjaa ihoa ja lisää ihon nuorekkuutta. Vectorize-Technology tuo iholle yhdistelmän kapseloituja ainesosia, joita vapautuu jopa 48 tunnin ajan ja jotka vaikuttavat pitkäkestoiseti ja intensiivisesti.
Lehdistötiedote

Olen kokeillut tätä eye crémeä saannöllisesti yli kuukauden ajan ja se on kyllä sopinut silmänympäryksilleni ihan hyvin. Mitään turvotusta ei aamulla pahemmin ole silmien ympärillä havaittavissa ja iho tuntuu kostutetulta. Vain pieni määrä pumppupullosta riittää molempiin silmiin. Aluksi taisin innoissani annostella liikaa ja jonkin ajan kuluttua silmät alkoivat vuotamaan, sillä voide oli kai liuennut liian lähelle silmiä. Mutta kun puolitin annostelun, tilanne rauhoittui. Kermamainen koostumus levittyy hyvin ja tekee ihosta pehmeän ja joustavan tuntuisen. Kelpo tuote, mutta ilmeisesti tarvitsee pitemmän käyttöajan tuohon nuorekkuuden saavuttamiseen, mutta toivoa on.

Tämä toinen tuote oli  Clear Cell Claryfying masque.
Aha-ja BHA-happoja sisältävä kirkastava kasvonaamio imee iholta välittömästi eppuhtauksia ja ylimääräistä rasvaa. Antioksidanttinen ravintoaineiden yhdistelmä rauhoittaa ärtyneitä ja punottavia tulehtuneita kohtia.
Lehdistötiedote

Tämä tuote ei nyt ihan ollut minulle, sillä en saa tuollaisia tulehtuneita näppyjäkään enää, joten kokeilin tätä vain ihan saadakseni tuntumaa tuotteeseen. Voimakkaan tuoksuisessa voiteessa oli suurehkoja rakeita, joten en uskaltanut kuin taputella naamiota alueille, johon minulla kertyy talia, leukapieliin ja otsaan lähinnä. Parin minuutin jälkeen huudoin tuotteen varovasti pois ja iho kyllä vaikutti puhtaamalta niiltä kohdilta ja ihmeellistä kyllä, niin ainakaan se ei punoittanut. Tämä on aika töpäkkää ainetta ja uskon olevan tarpeeseen acnesta kärsiville. Kyllä tämä muutoin minulle menisi, välillä kun haluaa todella puhdistaa ihoa, mutta rakeet olivat kyllä aika isohkoja, joten ne raapisivat liikaa couperosaihoa.
Myös nuorempi tytär, jolla on ollut miliumeja, kokeili tätä juuri niihin kohtiin ja tuumasi, ettei iho ainakaan pahentunut, joten hänelle se hieman auttoi. Mutta hänkin kärsii enenmmän tuosta kuivuudesta, joten en uskaltaisi tätä antaa hänen käyttää jatkuvasti, vain silloin tällöin.
Clear cell claryfying naamiota tulisi käyttää kerran viikossa ja lisätä käyttökertoja kahteen ja jopa kolmeen kertaan viikossa tarpeen vaatiessa. Joten jos omaat rasvoittuvan ihon tai vaikkapa teinilläsi on sellainen, niin uskon tästä olevan apua. Tuntui todella siltä, kuin tuote imaisisi rasvan itseensä.

Lehdistönäytteet saatu blogitestiin

                                             With love,
                                            M

6 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *