Lifestyle

Viini- ja kriketti-ilta by Hardy`s

Piipahdin tänään kaikessa kiireessä Southparkissa blogitilaisuudessa, johon meille nelkytplusbloggajillekin oli kutsu saapunut. Paikalle oli lennähtänyt myös Mr Hardy aina Australiasta asti vaimonsa kera kertomaan Hardy`s viineistään. Lisänä tähän oli vielä mahdollisuus tutustua kriketti-pelin saloihin. Meikäläinen helposti sekoittaa tuon krokettiin, joten oli kyllä hieman erilaiset mailat ja jutut kyseessä.

Ruokana oli superhyvää hampurilaista autralialaiseen tapaan ja tässä oli  sellaisia makuyhdistelmiä, että voi pojat. Mm. kasviksia, joissa oli kalakastiketta ja mausteita ja tämän sörsselin yleensä annetaan vuoden verran muhia. Kyseistä maustekasvisseosta oli tosin tällä kertaa marinoitu vain kaksi kuukautta. Liha tuossa hampurilaisessa oli naudanlihaa, jota oli hauduteltu noin kolmekymmentä päivää. Joten ei ihan pikaruokaa. Mutta mielettömän hyvää ja olisin voinut kyllä syödä jopa toisenkin. Mutta kalakasvismössö nyt jäi, allergiasyistä kokematta.

Lisäksi oli myös tarjolla ihania salaatteja ja jälkiruokana suklaakakkua. Meikäläinen oli tyytyväinen ja hei, ei löytynyt sieniä jälkkäristä tällä kertaa.

Meitä nelkytplusbloggajia oli paikalla vain me kolme, minä, Lumo ja Taru. Mutta hyvin se meni näinkin. Kiitokset ladyt seurasta ja Tarun siskolle myös kiitokset kuvauksesta.

Krikettiä päädyin seuraamaan vain täältä takaa, sillä turha minun olisi ollut sen melan kanssa sinne lähteä heilumaan. Kiitokset vain järjestäjille, iltahetki oli miellyttävä.

Bussimatkalla jouduin noloon tilanteeseen, kun olin painanut leimauslaitetta, niin tarkastajat astuivat heti seuraavalla pysäkillä kyytiin. Lipun tarkastuksessa tarkastaja halusi katsella lippuani tarkemmin ja huomasi, ettei sitä ollut painettu lainkaan. Minä olin ihmeissäni, sillä painoin kyllä ja sen sanoinkin, mutta ilmeisesti en tarpeeksi kovaa, joten vähän pöksyt tutisi, että nytkö kivan illan päätteeksi napsahtaa sakot. Mutta yllätys oli suuri, kun tarkastajamies sanoi leimaavansa kortin ja muistutti minua olemaan tarkempi ensi kerralla painamisen suhteen. Huh, nyt kyllä opin, että paina, paina ja kuulkaa, jos se bussi seisoo siellä jollakin pysäkillä ruuhkauttamassa liikennettä, niin minä se vaan siellä painan leinauslaitetta, jotta varmasti tulee se arvo merkityksi. Ilahduttavan ystävällista kuitenkin ja se teki illasta vielä mukavamman. On maailmassa vielä kivoja ja ymmärtäväisiäkin ihmisiä.

                                              With love,
                                             M

16 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *