Kosmetiikka

Lierac Hydragenist

Voi vain ihailla ihmisiä, joilla on taitoa tehdä kukkasista taidetta. Tämä floristi ei toki ole ihan pikkunäpertäjä, sillä hän tekee kukat myös presidentinlinnaan. Olipa ihana päästä nauttimaan tästä kukkien herkästä ja suloisesta sirottelusta bloggaajien ja apteekkihenkilökunnan yhteisessä Lierac Hydragenist-tuotesarjan lanseerauksessa, Olo-ravintolassa.

Kukat oli valittu sillä perusteella, että juuri näitä kukkasia käytetään  kosmetiikassa. Lisäksi mm. maljakoissa toistui voidepurkkien hopeanvärinen kansi. Hieno kukkakokonaisuus ja organza-kankaat toivat sarjan kauniisti esille.

Mitä Hydragenist sitten on? Tämä on uusi syväkosteuttava hoitolinja kaikenikäisille. Joten mikäli kaipaat syväkosteuttavaa hoitotuotetta, joka heleyttää ihoasi sekä silottaa juonteet ja palauttaa raikkauden, niin tämä voi olla juuri sinulle.
    
Hydragenist -ihonhoitolinja hyödyntää hapen soluja aktivoivaa vaikutusta lisäämällä vettä sitovia ainesosia tuottavien solujen happipitoisuutta ihon pinnassa ja syvemmissä kerroksissa- tuloksena iholle optimaalinen kosteutus. Iho on kostutetumpi, juonteet ja rypyt ovat siloittuneet sekä ihon täyteläisyys palautunut. Iho saa takaisin nuorekkaan raikkauden ja heleyden.
Lehdistötiedote
Saimme blogitestiin seerumin, joka tuoksullaan kyllä jo hurmasi meidät ja kädenselkämyksen pehmeys tuotteen kokeilun jälkeen enteilee hyvää. Tuote sopii siis kaikille ihotyypeille ja näitä Lieracin voiteita ja seerumeita voi myös vapaasti sekoitella keskenään, ihon kunnon vaihteluiden mukaan.
Tuotteet ovat saapumassa pikapikaa apteekkeihin.
Onko Lieracin tuotesarjat sinulle tuttuja?
Lehdistönäyte
                                                      With love,
                                                   M
                                                                                     

17 Comments

 • Tiia K

  Mahtava tuo kuva missä näkyy kukkaset lasin läpi! Tuo seerumi teki käden aivan silkkiseksi, kaikki mitä Lieracilta olen testanut ovat niin ihania tuotteita kerrassaan. <3

 • Teija Hakula

  Ihan on vieras sarja mulle, mutta varmasti laadukas, kun
  sitä myydään apteekissa. Mulla on nyt ihan karsea iho-ongelma,
  olen koko kesän kärsinyt suunympärysihottumasta. Harmittavaisia
  punaisia näppyjä suun molemmin puolin ja nyt näppylät ovat
  kivunneet nenään asti. Olen yrittänyt hoitaa vaivaa Sibicortilla,
  vaan ei ole tuo voide auttanut. Onko sulla antaa vinkkiä miten
  pääsen eroon noista näppylöistä?

 • Mysterious M

  No voi harmi. Onhan nämä tilaisuudet varmasti teille ulkopaikkakuntalaisille rankkoja. Töiden jälkeen kieltämättä ovat omatkin paukut lopussa, mutta toisaalta nämä aina kivasti piristääkin. Ensi kerralla sitten.

 • Mysterious M

  Voi miten kurjaa. Oletko googlettanut oireita? Heitän nyt hatusta, mutta voisiko olla märkärupea? Minulle sitä tulee joskus ja siihen on olemassa antibioottihoidon tai ihan lääkitys suun kautta. Kannattaa mennä terveydenhoitajalle näyttämään, jos se vaan leviää. Oli se mikä tahansa niin jos sitä on kesän jatkunut, niin se ei varmaan itsestään katoa.

 • Noora T.

  Hei Teija, suosittelen sinuna kääntymään suoraan ihotautilääkärin puoleen. Todennäköisesti voi olla että iho-ongelmasi vaatii antibioottikuurin. Olen muutaman kerran törmännyt märkärupeen ja perioraalidermatiittiin (suunympärysihottumaan), joka vaatii sen kuurin. Ihotautilääkärit tunnistavat lähes heti mistä on kyse. Tarkistaisin myös tällä hetkellä käytettävät ihonhoitotuotteet, koska osa saattaa lisätä herkkyyttä niin puhdistustuotteissa kuin voiteissa ja seerumeissa. Myös ruokavalioon tullut muutos saattaa lisätä ihon herkkyyttä. Suosittelen välttämään syväpuhdistavia, alkoholia sisältäviä ja happopitoisia tuotteita, koska ne yleensä pahentavat iho-ongelmia osassa tapauksissa.
  Lieracin tuotteista löytyy muutama tuote joita voin suositella kokeiltavaksi: Prescription couperosavoiteet (kevyempi tai ravitsevampi), joka auttaa rauhoittamaan punoittavaa/ärtynyttä ihoa sekä lisäämään ihon vastustuskykyä (sis.probiootteja), After-Sun seerumi, joka rauhoittaa ja kosteuttaa kasvojen ihoa sekä kasvojen ihon puhdistukseen Demaquillant Douceur (3-in1 micellairevesi). Toivottavasti näistä oli apua ja saisit ihosi nopeasti taas kuntoon! 🙂
  Terkuin, Noora T. (Lieracin myyntipäällikkö)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *