Matkustaminen

Tallinnan sisustuskaupan uumenista

Tallinnan matkalla Viestintäjohtaja Marika Nöjd kertoi meille tarinan siitä, kun Siljalaivoja remontoitiin, niin jostain kätköistä oli löytynyt laatikollinen toista sataa, jos oikein muistan, käyttämätöntä kokkihousua kokonumerolla 46. Henkilökunta oli yhdessä innokkaasti pohtinut, että miten näille kokkihousuille voisi antaa uuden elämän. Globe hope tuli tähän kuvioon mukaan ja kokkipöksyistä tehtiin kukkaroita. Nyt näitä kukkaroita voi ostaa myös Siljalaivojen kaupoista. Miten hauska tarina ja ihana, kun kokkihousuille tuli parempi käyttö. Tuo kukkaro on todella napakkaa kangasta, joten onpa aikoinaan kokeilla ollut varmasti kuuma noissa pöksyissä.

Kokkihousuista hypätään vessanmattoon, jonka löysin Rottermanin sisäpihalla olevasta viehättävästä sisustuskaupasta. Tämä on ilmestynyt sitten minun viime käyntini jälkeen, joten innoissani siellä pyörin ja löysin sitten timantein koristellutn maton vessaan. Nyt se vessa odottaa, vieläkin, sitä pikkuremppaa, mutta jahka tässä saan aikataulut soviteltua niin käyn toimiin ja saan toivottavasti esitellä tuota mattoa sitten vähän paremmin.

Vanhemmalle tyttärelle löytyi ihanan pehmeä torkkupeitto, jonka pehmeys vaan houkuttelee silittelemään tuota pintaa.

Lyhty? Säilytyspurkki? Maljakko? No, joku näistä kuitenkin ja niitähän aina tarvitsee, pakko saada.
Kaupassa oli kaikkea pientä ja isoakin, sellaista, jota voi rahdata kevyesti laivalla kotiin ja hinta oli juuri sopiva. Tuonne menen kyllä uudestaan.

Minkälaisissa sisustuskaupoissa te tykkäätte käydä Tallinnan vierailulla?

Yhdessä Tallink Silja oy, Helsinki Design Week , Visit Tallinn

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *