Kosmetiikka

New Neutrals-syksyn Lumene-meikkikokoelma

 Kyllä näistä Lumenen trendimeikkikokoelman värisävyistä tulee ehdottomasti syksyn fiilis, sillä ne hehkuvat viinin sävyissä ja tuoden myös mieleen punaposkiset omenat ja kauniisti punertavat syksyn lehdet. Täyteläiset värit peittävät hyvin, mutta kaksi lakkakerrosta tarvitaan. Lakat kuivuvat nopeasti ja niitä oli helppoa levitellä leveällä siveltimellä. Sävyinä ovat vasemmalta Samettiyö (matta sävy), Syysluumu (matta sävy), Ruusupuu ja Tummaa viiniä.
Huulipunat komppaavat kynsilakkoja ja sointuvat siis hienosti yhteen tässä kokoelmassa. Vasemmalta Kuunvalo, Lupiineja, Kanervia ja Kuulaus.

Kokoelmaan kuuluvat myös mattainen, roosaan vivahtava ruskea ja mattaluumu luomiväriduot, Syystaivas ja Pajun varpu. Molemmissa luomiväreissä on lisäksi vaaleampi sävy, joka jättää satiinisen lopputuloksen.
Värisävyt ovat kaikenvärisille silmille ja kaikenikäisille naisille sopivat.

Joko sinä olet huomannut nämä herkulliset syksyn värit  jo kaupoissa?

Lehdistönäytteet
Yhdessä Lumenen kanssa


                                                                                                   With love,
                                                        M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *