Kosmetiikka

Schwarzkopf Essential Beauty-The Age of beauty collection

Aikuiset naiset ovat jo jonkin aikaa pitäneet tyylistä kiinni, vaikka ikää tulisikin lisää. Useinmiten käytetään ryppyvoiteita ja kinteyttäviä hoitoja ja restylane- ja botoxpiikit eivät ole enää niin kauhistuttavia asioita monenkaan aikuisen naisen mielestä. Hiuksien harmaantuminen on saanut monet naiset turvautumaan värjäämiseen, koska harmaantuminen on koettu niin mummomaiseksi. Miehet yleensä ovat päässeet tässä vähemmällä, sillä usein aikuisen miehen voi tehdä charmikkaan näköiseksi, kun hänellä on harmaata hiuksissaan.
Nykyään naiset ovat ehkä hieman pääsemässä tästä harmaan kammostaan ja harmaan täydellisen peittämisen sijaan aletaan harmaan värisävyihin suhtautumaan lempeämmin. Hiuksiin jätetäänkin se harmaa, mutta sitä vähän pehmennetäään, kirkastetaan tai  muutetaan hopeasta kultaisen hohtoon. Uuttaa tyyliä lupaa Essential Looks, joka on keskeinen osa Schwartzkopf Professionalin kokonaisuutta ja näin pyritään luomaan yksilöllisiä ja trendikkäitä lookkeja asiakkaille ja tyylejä, jotka myös inspiroivat stylistejä.

Me nelkytplusblogilaiset pääsimme hiusnäytökseen, jossa oli aikuisten naisten hiusmuotia ja olihan siellä yksi mieskin. Aluksi nautimme pientä purtavaa ja meitä viihdytti Crossfyre-yhtye.

Meille kerrottiin uusista tuulista näiden värjäysten suhteen. Siitä, että nykyisin hiukset voi värjätä ja vaalentaa turvallisesti Fibreplex-sarjalla, jossa 3-vaiheisen, sidoksia suojaavan järjestelmän ansiosta hiusten vaurioitumista voidaan minimoida 94 prosenttisesti.

Myös kampaajan hiukset olivat niin ihanasti letitetyt, etten voinut vastustaa kiusausta ja kuvata kampausta.

Meille valittiin ammattilaisen toimesta blogitestaukseen shampoot,hoitoaineet ja muotoilutuotteet BC BONACURE EXELLIUM-sarjasta ja tästä löytyy aikuiselle hiukselle kaikki hoito- ja muotoilutuotteet.

Kiinnostaisi tietää, että miten sinä suhtaudut harmaantuviin hiuksiin? Annatko vain olla vai peitätkö ne värikäsittelyillä?

Tiedot poimittu lehdistötiedotteesta
Lehdistänäytteet                   


                                                          With love,
                                             M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *