Kosmetiikka

Bioeffect

Bioeffect 


Minulla on ollut ilo tutustua tähän Islannin ihmeeseen, viimeisten kesän viikkojen aikana. Bioeffect on siis uraauurtava, ihonhoitosarja Islannista.

 Palkitut tuotteet sisälävät ainoana maailmassa kasviperäisiä, ihon luonnollisia soluaktivaattoreita. Bioeffect on työkalu, joka osaa tulkita ihosi tarpeet. Bioeffectin soluaktivaattorit toimivat yhdessä ihosi luonnollisen kommunikaatioverkoston kanssa. Ne kertovat ihosoluillesi, että on aika kiihdyttää uusiutumisprosessia ja säilyttää ihon luonnollinen heleys. Sarja on ensimmäinen, joka käyttää kasviperäisiä soluaktivaattoreita. Bioeffectin innovatiivinen bioteknologia perustuu genetiikan kielen ymmärtämiseen. EGF-kasvutekijän istuttaminen ohran siemeneen on ollut mahdollista, kun käänsimme ihonsolun geneettiset ”valmistusohjeet” ohran geneettiselle kielelle. Näin saamme ohran valmistamaan siemenessään EGF-kasvutekijää, joka on identtistä ihosolun kanssa. Iho tunnistaa tämän kasvutekijän ja pystyy hyödytämään sitä solujen uusiutumisprosesissa. 
Lehdistötiedotteesta lainattu

Minä kokeilin tuota pikkuruista Bioeffect EGF Day Serumia näytekoossa ja sitä riitti noin pariksi viikoksi. Aluksi tuntui, etten osaa annostella sitä oikein, sillä tuskin pari pikku tippaa mihinkään riittäisi. Mutta kuulkaas, kun sitä oli pari päivää käyttänyt, niin huomasi, että kyllä se riittää. 


Tuoksuton ja helposti levittyvä aine kosteutti, mutta tätä tuotetta olisi kyllä pitänyt käyttää pitempään, jotta tuloksia ihon kimmoisuudesta olisi saanut. Mutta alku kyllä oli lupaava. Tässä oli pikku sääntö siihen, että voiteen tulee imeytyä kunnolla, noin kaksikymmentä minuuttia, ennenkuin kannattaa aloittaa meikkaaminen.

Bioeffect EGF Seerumi, jota käytetään öisin, teki kyllä vaikutuksen kirkkaalla öljymäisellä koostumuksellaan ja vaikka se näytti ihan vedeltä, se olikin tehokasta nestettä. Yksi tippa ja tuotetta pystyi levittämään yli puoleen kasvoista ja toinen tippa, niin otsa ja kaulakin sai annoksensa. Iho oli pehmeän tuntuinen ja kosteutettu. Hyvä juttu, että tämän sai levittää myös silmien ympärille.

Kesällä aurinkoa ei nyt sitten paljoakaan otettu, mutta tämän tuotteen pitäisi vähentää auringon vanhentavaa vaikutusta, ihon juonteita ja ryppyjä. Silmien ympäryksessä huomasin selviä muutoksia, joten pieniin ryppyihin tehoaa, ihon väri tasaantui ja vaikkei se couperosaa poista, tämäkään, niin ei kyllä pahentanutkaan. Ihohuokosissa on myös tapahtunut muutosta, koska meikki näyttää myös paremmalta. Pullossa riittänee vielä viikoksi pariksi. Täytyy ihmetellä tuotteen  riittoisuutta, lupailivat kyllä kahdeksan viikkoa ja se lupaus on täyttynyt.
Sarjasta löytyy oma tuote silmänympäryksille sekä vartaloseerumi.

Oletko Bioeffect sinulle tuttu ja oletko jo testannut tätä sarjaa?

Lehdistönäytteet

                                       
                                                 

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *