Lifestyle

Meikäläinen lehdessä, mutta mitä oikein tapahtui….

Minuun otettiin yhteyttä Arbutiiniseerumin kokeilun johdosta, koska Maiju, Pinkit korkokengät -blogista, oli vinkannut minun siihen perehtyneeni. Haastattelu käytiin puhelimitse ja kun sen sain sähköpostiini, olin hämmästynyt kuinka paljon sitä piti muutella. No, muutin asiat oikeiksi ja seuraavalla viikolla kuvaaja tuli ottamaan ainakin kolmesataa kuvaa, jotta helppo tapaus kuvattavaksi en ollut. Minulle luvattiin lähettää tämä Hymy/Terveyslehti sitten kotiin. Mutta. Ihmetykseni oli suuri kun synnyinpaikat ja asuinpaikat olivat menneet metsään ja kun vartavasten mainitsin, että voisinko mainostaa blogiani, sillä muuten en tästä kovin hyödy, niin johan se oli editoitu sieltä pois. Kysäisin tätä toimittajalta, joka harmitteli, että joku uusi kaveri oli käynyt asialla ja näpelöinyt tekstiä. (En voi kirjoittaa toimittajan oikeita rumia sanoja tähän.) Mutta taas kerran vaihteeksi, ei voi kyllä aina luottaa näihin juttuihin, siitä miten jutut kerrotaan ja miten ne sitten julkaistaan.  Muutoin tarinat menivät sinnepäin.

                                                             With love,
                                                         M

35 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *