Kosmetiikka

Kuulolla kaikki kiharahiuksiset

Monenlaisia shampoita tässä blogissa on näkynyt ja tottahan se on, että ei varmasti löydy vain sitä yhtä ja oikeaa helposti, joskus tuntuu, ettei koskaan. Myös hiusten kunto ja käsittelyt ja stressi tai muu fyysinen kunto, muuttaa hiusten hoitamista ja aineita, joita siihen käytetään. Joskus hyvältä tuntuvat tuotteet eivät enää toimikaan ja on pakko välillä vaihtaa aineet siihen hetkeen sopivimmaksi.
Permis on varmasti hiuksille aikamoinen järkytys ja sen hoitoon onkin löydettävä juuri oikeat aineet, niin, että kiharoita ei tule hoidettua liikaa ja ne joko lätistyvät ja kihara veltostuu tai muuten pörrööntyy. Olen itse hoitanut koko kesän ajan aivan mahtavilla KMS California- kiharatuotteilla tätä pörröäni. Ihanan pirteältä ja raikkaalta tuoksuvia tuotteita on ollut ilo käyttää, shampoo pesee, pesemättä liikaa. Hoitoaine siloittaa ja ravitsee ja Control creme tekee kiharoista kimmoisat ja joustavat. Olen oikeasti viettänyt huoletonta kesää, sillä vaikka kiharahius on huoleton, niin oikeat aineet se toki kuitenkin vaatii, muuten on pörrö-pöllö-look vastassa. Pahemmin tätä ei tarvitse kampailla ja ei kannattakaan, sillä se pörrööntyisi liikaa. Lisänä olen joskus käyttänyt myös tyvikohottajaa, mutta vain juhlavimmissa tilaisuuksissa. En voi muuta kuin suositella  näitä tuotteita ja jo kauhulla ajattelen sitä aikaa, kun tuotteet loppuvat. Mitäs sitten, sillä toki hiukset kasvavat ja tyvi suoristuu. Silloin  ainakin tuo tyvikohottaja tulee olemaan korvaamaton apu.
Kampaajalta muuten hyvä vinkki sellaisille, kuin minä, joka tykkää pestä hiukset illalla, kun aamulla ei ennätä ja koskaan aamulla hiukset eivät sitten ole yhtä kauniilla kiharoilla kuin ennen nukkumaan menoa, joten hiusöljyä pari tippaa kämmenelle ja tuota Control cremeä sekaan ja hierotaan yhteen ja puristellaan kiharoille. Jälleen kiharat saa kimmoisuutta ja suihkaus lakkaa ja valmista on.

                                                     
Lehdistönäyttet


                                                 With love,
                                                        M

4 Comments

  • Tiia K

    KMS on vaan niin sairaan hyvä merkki. <3 Kiitos eilisestä tosi kivasta päivästä, kyllä oli mahtavaa ja kyllä illalla oli niin tööt, ettei pitkään aikaan ole tullut oltua niin tööt.

    Leppoisaa sunnuntaita <3

  • Mysterious M

    Niin on ja en tiedä, miten olisin pärjännyt kiharoiden kanssa ilman noita tuotteita!
    Päivä oli tosi antoisa ja seura mukavaa, joten kivaa oli, kiitosta vaan sinnekin:) Todella tööt oli olo täälläkin ja siihen sauna päälle, niin jo uni maistui:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *