Lifestyle

I AM JUICY COUTURE

Nyt kun kesä mennyt on, syksy saapuu….laulettiin lapsuudessani eräässä hittibiisissä ja niinhän se on, että seuraavaaan kesään on aikaa. Ajattelin kuitenkin kertoa vielä yhdestä, minusta niin kesään sopivasta tuoksusta ja päättää näin kesäisten tuoksujen esittely.  Kyseessä on siis Juicy Couturen tuoksu, vaatimattomasti I am Juicy Couture. Nimi on kyllä helppo muistaa, kun se viittaa myös itse merkkiin. Kaikkien näiden uutuustuoksujen nimien kanssa kun helposti nimet sekoittuu, niin tämäpä ei.

Meidän perheen naiset, ehkä tyttäret enemmänkin ovat olleet Juicy Couture- tyttöjä ja nyt minäkin liityn mielelläni tähän fanitusjengiin. Makeahko, hedelmäinen ja kesäinen, tuli minulle heti mieleen tätä tuoksua nuuhkaistessani.  Tässä kyllä on niitä hedelmiä kuten vadelmaa, pomeloa ja passionhedelmää ensituoksuna. Sydäntuoksuna Gardenia, Heliotrope, ruusu ja hajuherne. Pohjatuoksuna myskiä, puuta ja meripihkaa. Kiehtovalla tavalla  nämä kuroutuvat yhteen ja lopputuloksena on kesään sopiva makeahko tuoksu.

Pullo on kaunis koristeellisine korkkeineen ja naisellisuuden voi hyvin aistia tämän tuoksun yhtenä tärkeänä pointtina. I am juicy couture-nainen on tyylikäs ja itsevarma, menevä ja seurallinen.
Mutta silti tämä tuoksu voi yhtä hyvin sopia nuorelle tytölle kuin aikuiselle naisellekin, sillä se ei kuitenkaan ole päällekäypä tai voimakas. Kesän tuoksua tässä nyt sitten iltojen pimetessä nuuhkailen Juicyn pullosta ja odotan kaiholla seuraavaa kesää.

Oletko sinä Juicy couture-tuoksujen ystävä?

Lehdistönäyte
                                                             With love,
                                                         M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *