Kosmetiikka

Oriflamella, Giordani Gold tuotteilla meikattavana

Tiistaina töiden jälkeen hurautin Ruoholahteen Oriflamen toimistoon meikattavaksi. Tällainen itsensä hemmottelu on aina paikallaan ja ainoastaan harmitti vain se, ettei ollut menoa minnekään , sillä nythän tämä meikki jäi vain perheelle esiteltäväksi. No, yritin räpsiä itsestäni kuvan, missä näkyisi tuo meikki ja eipä se ollutkaan ihan helppo tehtävä.

Meikkiini käytettiin tuotteita ja aineita jokaisesta mahdollisesta purkista ja tuubista, sillä kun aikuista naista meikataan, niin ei siihen riitä pieni puleeraus, kaikki keinot peliin.
Giordani Goldin Make up Base on uutuus, joka kiinnittää meikin ja pitää sen siistinä melkein aamusta iltaan. Minun hieman rasvaisuuteen taipuva ihoni ei kuulemma tarvitse muuta tuotetta tämän alle, ainakaan näin alkusyksystä. Make up Base sisältää Orkideauutetta, joka siloittaa ja tekee ihosta tasaisen ja kosteuttaa antaen samalla iholle kaunista hehkua. Seuraavaksi sudittiin siveltimellä meikkivoide Giordani Gold Age Defying Foundation, Rose beige. Tässä meikkivoiteessa on italialaista valkoista tryffeliuutetta, joka kosteuttaa, parantaa ihon väriä ja pehmentää ihoa. Eikä muuten jää juonteisiin.
Meikkivoiteen jälkeen hieman töpötystä peitepuikosta eli  nenään lisää peittävyyttä ja sitä myös käytettiin pohjustuksena silmien ympärille ja luomille. Sitten oli vuorossa nuo ihanat helmikuulat. Olenkin aina salaa ihastellut niitä, mutta en ole ymmärtänyt miten niitä laitetaan. Siveltimellä vain pyöritellään tuolla helmipurkissa ja käytetään aurinkopuuterin tavoin. Eli Giordanin Gold Bronzing Pearls. Iho näyttää siloisalta ja tuntuu silkiltä. Käsintehdyt puuterihelmet heijastavat valoa, korostavat kasvojen muotoa ja antavat niille lämpöä, väriä ja hehkua.

Luomiväripaletista Radiant Plum, sain silmiini luumun tummuutta ja rajukset hoitui mustalla kynällä.
Rispsivärinä oli Incredible Length Mascara, mustana ja vain yläripset meikattiin. Tässä minä olen vielä vanhanaikainen, mutta kun silmiin tehtiin kunnon rajaus myös silmän sisäpuolelle, en enää kaivannut ripsiväriä alaripsiin. Tosin minä koen, että meikki jää kesken, jos alaripset eivät saa ripsiväriä, mutta minkäs teet vanhoille tavoille.

Huulille huulikynää värisävyssä coral ja huulipunankin sävy oli warm coral. Meikissä korostuivat silmät aika voimakkaasti ja aluksi hieman hätkähdin niiden rajauksia ja tummuutta, mutta nyt olen jo tottunut ja pidän tätä meikkiä sopivana iltameikkinä, mutta ehkä hiukan voimakkaana päivällä töihin.
Oriflamen meikit ovat kyllä todella hyviä hinta-laatusuhteen kannalta ja varsinkin tämä Giordani Gold linjan tuotteet, jotka on suunnattu aikuiselle naiselle. Joihinkin tuotteisiin olenkin jo päässyt tutustumaan ja ne ovat yllättänyt minut positiivisesti.

Onko sinulla kokemusta näistä Oriflamen Giordani Gold linjasta? Nämä meikissäni käytetyt uutuudet tulevat myyntiin lokakuun toinen päivä.

Lehdistänäytteet
                                                 With love,
                                               M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *