Lifestyle

Arvid Nordquist- Hyvän mielen iltapäivä

Viikko sitten pyörähdimme nelkytplussaajablogin kavereiden kanssa Arvid Norquist Hyvän mielen iltapäivä-tapahtumassa, jossa oli viini- ja kahvimaistijaisia. Muutamia kuohuviinejä maistelin ja myös paria punaviinia sekä kahvia. Viiniasiantuntija kun en ole, niin on parasta olla kommentoimatta, mutta toki saa itse päättää mistä tykkää, vaikka viini olisi mikä.

Keksejä, kahvia, noodeleita, karkkeja ja suolaisia keksejä löytyy myös valikoimasta. Osa oli myös gluteiinittomana, joten hyvä tietää, kun meilläkin kohta joudutaan tyttären kanssa kokeilemaan gluteiinitonta ruokavaliota.

Tarjolla oli salaattia ja muuta pikkusuolaista ja kappas olen taas päätynyt kuvailemaan vaan jälkkäriä. Se oli herkullista ananaspannacottaa.

Viikonloppuna grilliä virittäessä nautimme mieheni kanssa lasillisen Pearly Bay valkoviiniä ja täytyy sanoa, että vaikka monet ruokatuotteet olivat minulle uusia, niin tätä olin kyllä aiemmin kokeillut ja hyväksi perusviiniksi todennut. Mutta toki tapahtuma antoi minulle vinkkejä kahvin, ruuan kuin viinien suhteen. Iltapäivästä jäi hyvä mieli.

Tuotteet saatu lehdistönäytteinä

                                                   With love,
                                                          M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *