Kosmetiikka

Make Up For Ever Ultra HD

Olin tässä kuukausi sitten uuden Make up for ever meikkivoiteen lanseeraustilaisuudessa ja teinkin siitä jo postausta, mutta nyt on sitten vuorossa testauksesta pientä raporttia.

Meikkivoiteeseen on tehty parannuksia entiseen verrattuna, tosin sitä en ole koskaan edes kokeillut, joten siihen en voi sanoa mitään. Mutta tiedotteessa kerrotaan seuraavasti:
Innovaationa tuotteessa on 4K Complex-aktiivisten ainesosien seos, joka muodostuu kolmesta pääraaka-aineesta: Valoa heijastavat pigmentit tasoittavat sävyä ja saavat ihon hehkumaan, Kirkastava kasviuutetehostaja peräisin marjoista, aktivoi pintaverenkiertoa ja parantaa ihokudoksen hapensaantia. Väsynyt ja harmaa iho kirkastuu ja näyttää terveeltä. Hyaronihapon ihoa kosteuttavat ominaisuudet tunnetaan hyvin. ULtra HD-meikkivoiteessa hyaluronihappo on kapseloituna, jonka ansiosta sen kosteuttava vaikutus on jatkuva. Iho näyttää kimmoisalta ja kiinteältä koko päivän. Kosteutus ja korjaavat ominaisuudet takaavat raikkaan ja terveen näköisen ihon. Epätasaisuudet ja ihon virheet pysyvät poissa väsymyksestä huolimatta.

Näistä 40 eri sävystä olisi ollut vaikea valita, mutta onneksi minulle valittiin se valmiiksi ja vaalein sävy. Olen nyt testannut tämän meikkivoiteen pysyvyyttä joko primerin kanssa tai ilman ja välillä myös primeria vaihdellen. Levittyvyys on hyvä ja olenkin käyttänyt tähän Ecotoolsin uusinta isoa sivellintä ja pyöritellyt meikkivoiteen iholleni. Hieman enemmänhän sitä kuluu, kun sivellintä käyttää, mutta tämä on ollut hyvä tapa saada voide tasaiseksi iholleni. Minulla on ollut kesällä ja vielä nytkin hieman paremassa kunnossa ja kosteampana iho, eli pintakuivuutta ei lainkaan, joten hyvin tämä on minulle sopinut. Puuteria en käytä, mutta voisihan sitä hieman kiiltävimpiin kohtiin sipaista, mutta luonnollinen kiilto on minusta ok. Meikkivoide on primerin avulla pysynyt kiitettävästi, mutta jos ilma on hieman kosteampi, niin nenän tienoilta meikki alkaa tavallaan sulamaan ja korjailua tarvitaan, mutta tämä on ollut vasta noin 8 tunnin jälkeen ja ehkäpä juuri tuo puuterin puuttuminen saattaa olla syypää. Iho näyttää tasaiselta ja rypytkin hieman häivytetymmältä, iho hehkuu. Tämä on minusta se parempi voide, juhliin ja silloin kun haluan näyttää huolitellulta.
Meikkivoide Stick on ollut minulla vähemmän käytössä, sillä ehkä se hieman kuivempana on tuonut ihohuokosia enemmän esille, joten Stickin kanssa en ole vielä niin sinut. Voidemaisempana ja runsaspigmenttisenä se onkin juuri sopiva virheiden peittämiseen, mutta minä varmaankin olen töpötellyt sitä liikaa. Kerrostaminen ohuenohuesti onkin se juttu ja tätä vasta opettelen.

Tässä vielä sävyt, eli ylempänä Stick, jota ei löytynyt samassa sävyssä kuin tuo alempana oleva voide, joten minulle valittiin seuraava mahdollinen sävy. Käden iholla värisävy onkin aika punertava tuossa Stickissä ja ehkä tuo sävy ei ole niin hyvä minulle, kuin tuo voidemainen ja vaalea tässä alakuvassa.
Nämä meikkivoideuutuudet on kehitelty eteenkin mallien mainoskuvauksiin ja meikin tulee tietenkin kestää tunteja hyvännäköisenä. Tällaisiin erikoistilanteisiin ammattimeikkaajille suunnitelluista tuotteista saamme mekin nyt nauttia. Kannattaa tutustua.

Lehdistönäytteet

                                     
                                             With love,
                                                    M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *