Käsityöt

Puuvillainen neuletakki valmistui

Vihdoinkin sain neulottua tämän puuvillaisen pitkän villatakin valmiiksi ja onneksi nämä ilmat ovat vielä sen verran suotuisia, että voin tätä vielä käyttääkin. Lämpimältä tuntuu, vaikka langassa on 60% puuvillaa ja loput akryyliä ja lankana Carolina, Oulunkylän lankamaailmasta. Miellyttävä ja kevyt näinkin pitkäksi neuleeksi. Valitsin langan sen mukaan, että se kestää painoa ja saumat eivät venyisi. Mutta teinkin takin yhtenä kappaleena, joten saumaongelmaa ei tule muutenkaan.

Nyt on yksi projekti valmiina ja seuraavaa jo aloittelin eilen illalla. Minä en vain osaa istua ja katsella telkkaria ilman, ettei jotain käsityötä olisi käsillä. Nyt seuraavaan työhön valitsin niin ohuen langan ja puikoit, että huh heijaa, siinä on sormet kovilla.

Mukavaa lauantaita kaikille!

                                                   With love,
                                                 M

26 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *