Kosmetiikka,  Messut,  Muoti

Messut tuloo, oletko valmis? Arvonta!

Iloisena ilmoitan, että pääsin myös monen muun lisäksi messubloggaajaksi I love me messuille 16.-18.10.15. Tämä tapahtuma on ollut minun ja myös meidän tyttärien yhteinen juttu jo muutaman vuoden ajan ja jalat puhki, käsissä ziljoona kassia sieltä on kotiin tultu. Kosmetiikkaa, muotia, terveysjuttuja ja koruja, niitä me olemme katselleet ja jotakin myös ostelleet, tyytyväisinä messuhinnoilla kun on tuotteet saatu.
Oletkos sinä käynyt I love me messuilla? Tässä avautuisi nyt mahdollisuus kahdelle voittaa liput I love me- messuille. Arvontaan voi osallistua, mikäli olet jäsen tai liityt jäseneksi arvonnan aikana. Huomioithan, että kuvakkeesi näkyy jäsenien joukossa ja seuraat julkisesti tätä blogia, jotta voin hyväksyä sinut arvontaan. Arvonta alkaa nyt ja loppuu 30.10 klo 21.00.
Kommenttikenttään sepostele, mistä eniten tykkäät näillä messuilla ja laitathan s-postiosoitteen, jotta sinuun saadaan yhteys.
Paljon onnea arvontaan!

                                                With love,
                                                       M

20 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *