Kosmetiikka

Jane Iredale uutuuksia

Nämä Jane Iredalen uutuudet ovat niin makoisia, että nostin ne ihan kakkuvadille. No, ihan syötäviä eivät kuitenkaan ole, mutta kaunista kosmetiikkaa, joten ansaitsevat juhlavamman paikkansa.

Aloitan tästä ripsiväristä, jossa on kaksipuolinen harja pidempiin ja täydellisiin ripsiin. Tässä ripsivärissä on Panthenolia hoitavana ainesosana, merilevälipidit ja vehnäproteiini hoitavat ja antavat vahvuutta ja ripsiin kaarevuutta. Ripset eivät haurastu ja siten katkeile. Harja on ohuehko ja ripsivärillä saa aikaiseksi kauniin kaarevat ja luonnolliset ripset ja kestää kyllä hieman kosteaakin säätä. Ripsivärillä ei tule paakkuuntumisia vaikka laittaisi toisenkin kerroksen. Tämä ripsiväri antaa pituutta, muttei tuuheutta. Vanhempi tyttäreni ihastui tähän ripsiväriin juuri sen luonnollisuuden vuoksi ja niinpä luovutin suosiolla sen hänelle, sillä mitäpä äiti ei tekisi lapsensa eteen.

Olen jotenkin lapsellisen hurahtanut oranssiin väriin ja keväällä siitä oli Jane Iredalin meikkausillassa Raili Hulkkosella sanansa sanottavana ja hän kehuskeli sitä, miten se tuo mukavasti ilmettä silmämeikkiin. No, nyt tarjoutui minullekin tilaisuus saada upouusi sävy tästä kauniista poltetusta oranssista nimeltään Steamy ja ihana, että tämä on tehty erityisesti herkille silmille ja iholle. Harmittaa välillä, kun on meikannut silmänsä jollakin uusilla silmämeikeillä ja jonkin ajana kuluttua silmät alkavat ikävästi vuotamaan. Syynä on yleensä jokin silmämeikissä käytetyn värin raaka-aine, jolle olen allerginen ja sellaista allergiaa on mukava metsästää, kun ei tiedä mistä lähteä liikkeelle ja mikähän aine se mahtaisi olla. No, tästä ei silmät vuoda ja sävy on minusta aivan ihana ja ei hassumpi näin aikuisenkaan naisen silmissä. Iloisena vielä totean, ettei kasaudu ikävästi luomivakoon pitkänkään päivän jälkeen. Tätä voi käyttää myös kosteana, mutta se onkin jäänyt vielä testaamatta.

Kesällä tässä kehuskelin Jane Iredalin Smooth Affair Primeria, joka oli tehty normaalille ja kuivalle iholle. En silloin tiennyt, että oli tulossa myös rasvaisen ihon pohjustustuote ja hieman epäilin, että mitenkä minun kuivahkon ihoni kanssa nyt käy. Jotakin on kyllä tapahtunut ihoni kanssa, koska Oriflamen meikkaajakin sanoi ihoni olevan sekaiho, joten heippa vain pintakuivuus tällä erää, minä otin jatkuvaan käyttöön tuon rasvaisen ihon pohjustuksen. Sehän toimi tosi hyvin ja meikki pysyi kauniina sen 8 tuntia, mikä on minun toivomukseni. Tiedotteessa kerrotaan tuotteesta seuraavaa:  
Käänteentekevä PoreAway-teknologiaa yhdessä mineraalien huipputieteen kanssa. Vähentää ihon rasvaisuutta muodostaen parhaan pohjan ehostukseen. Vähentää ihohuokosten näkyvyyttä. Vähentää epäpuhtauksia sekä tukkeumia. Muodostaa pehmeän, mattaisen, sekä tasaisen ihon ja mukautuu jokaisen ihon omaan sävyyn. 

Jane Iredale meikit eivät vain ole kauniita vaan oikeasti hyviä ja laadukkaita käytössä. Huomaan aamuisin useimmiten tarttuvani juuri Jane Iredalin luomiväreihin, huulikynään, joka on todella kätevä ja postaus löytyy täältä sekä Bronzing powderiin, niin ja nyt tuohon uuteen Smooth Affair rasvaiselle iholle pohjustukseen.  Eivätkä meikit sisällä mitään sellaista mitä ei saisikaan sisältää, joten näitä voi käyttää turvallisin mielin. Lisätietoja saat Jane Iredalen sivustolta.

Sponsored by Jane Iredale

                                            With love,
                                           M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *