Sisustaminen

Maku Kitchen life

Reipas viikko sitten olin Vantaan FlamingossaTammer-tukun blogitapahtumassa vieraana ja pääsimme tutustumaan uuteen Maku Kitchen life- tuotesarjaan, joka tulee kauppoihin lokakuussa. Tyylikkäitä tuotteita, tarvikkeita keittiöön ja ihastuttavia purkkeja ja purnukoita, joilla mieluusti kattaisin ruokapöydän.

Miten joku näinkin pieni yksityiskohta, kuin öljypullo voi olla noin viehättävä. Ottaisin mielelläni juuri tuon version keittiööni, sillä jotenkin siinä on tyylikkyyden lisäksi myös hauskuutta.

Noita pieniä uunivuokia on pakko hankkia, sillä niihin saa mukavasti jälkiruokia ja myös ruuan esille laitossa niistä voi olla apua. Pieniä kulhoja voi aina antaa vaikka lahjaksi, varsinkin nyt kun erilaisia kattauksia voi huoletta sekoitella.

Näistä padoista ja pannuista innostuin, sillä tapahtumassa oli ruokaa meille kokannut Akseli Herveli ja juuri hän kehuskeli näitä todella kevyiksi ja nopeasti kuumeneviksi. Jos Top Chef kokki näin sanoo, niin uskottavahan se on. Pannuissa ja padoissa on alumiinia, joten siksi ne ovat kevyitä ja läpinäkyvä kansi sekä tyylikäs kädensija ovat piste iin päälle.

                                                   With love,
                                                 M

7 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *