Lifestyle

Hardy`s viiniä ja kännykkäpussi

Olin elokuussa Hardy`s viinejä maistelemassa ja kieltämättä ihastuin tämän Etelä-australialaisen viinitalon viineihin. Minä en mikään viininmaistelija ole, mutta kieltämättä joissakin viineissä pehmeys vie mukanaan ja viini maistuu täydelliseltä. Joissakin karvas ja jopa kitkerä ensimaku saa ihmettelemään, että miten joku voi tämmöistä oikeasti juoda. Mutta meillä kaikilla on tietysti omat herkät makutottumuksemme, joten mitäpä sitä kenenkään makuelämyksiä moittimaan. Punaviinissä tanniinit saavat herkemmät ihmiset tuntemaan välittömästi päänsärkyä ja täytyy myöntä, että maistan jo heti alussa viinistä sen, että tätä ei voi nautiskella lasillistakaan ja päätä alkaa kivistää. Siksi useimmiten kyselen ja etsiskelen viinejä joissa tanniineja on vähän.
Hardy´s viineistä tämä Nottage Hill Shiraz  tuntuu aromikkaalta, muttei liian voimalliselta. Mustikkaa, tummaa kirsikkaa ja mustaherukkaa, jotka yhdistyvät lakritsin, suklaan ja mausteisuuden aromeihin. Tuoksusta voi aistia myös ripauksen mustapippuria ja kuivattuja yrttejä, jotka kerrostuvat hienosti lämpimän vaniljaisuuden ympärille.  Että näin, parempi turvautua termeissä asiantuntijoihin ja kuitata, että miellyttävä seurusteluviini ja sopii loistavasti liharuuan, kuten pataruuan ja pihvien kera.

Viini saatu blogitestiin

Tähän loppuun pakko esitellä meikäläisen uusin hankinta, joka on keikkunut yllä jo parisen viikkoa. Nimittäin Habitere-messujen loistohankinta on ollut tämä pieni kännykkäpussi. Satu Somero on suunnittelija ja yrittäjä Kalajoelta ja hänen Pisa Design-yrityksensä valmistaa näitä ja muutamia muitakin pussukoita ja läppärilaukkuja pellavasta ja vhs-kasettien nauhoista. Pussissa on kaunis kimallus juuri tuon vhs-nauhan johdosta, mutta kuvassa se ei valitettavasti näy. Kuosi on napakkaa ja kestää kyllä kulutusta ja pientä sadettakin. Miten upeaa kierrätystä.
Arvatkaa vaan, kun vuosia kuljetin kirpputoreille vhs-kasetteja ja kun kaikki ei mennyt kaupan, niin heitin niitä roskiin ja niitä oli paljon. Mitä kaikkea kivaa niistä olisikaan nyt voinut tehdä! Arvatkaa vaan, harmittaako!

                                     With love,
                                             M

   

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *