Sisustaminen

Seepra makkarissa

Ikea yllättää aina sillä, että sinne lähtee hakemaan vaan yhtä juttua ja kappas kassalle tullessa on yhtä jos toista kertynyt laariin. No meille ei nyt hassummasti käynyt, kun vanhemman tyttären kanssa oltiin pikakierroksella Ikeassa, vaan ihan teimme järkiostoksen. Tytär on toivonut uutta pientä mattoa huoneeseensa, sillä entinen lensi roskiin, kun tahrat eivät vain kotipesussa lähteneet ja pesulapesun hinta oli uuden maton arvoinen. Mieleistä ei ole löydetty ja nyt vain silmäiltiin sillai arvioivasti, että mitäänhän me ei osteta tällä kertaa. Sitten minä löysin tuon ihanan seepramaton.

Matto on suloisen pehmyt ja juuri sopivan pieni pinehköön huoneeseen. Liukas se saattaa muuten myös olla, joten jotain pitää keksiä tuohon alle. Oikeat seeprat saavat rauhassa laiduntaa, sillä tämä on täysin tekokuitua. Hintaa 29 euroa, joten kiva oli hintakin. Ikeassa saa aina kivasti rahansa kulumaan, kun kaikki on niin halpaa. Kuulostaako tämä tutulta?

Tänään olen yrittänyt siivoilla komeroita ja viedä sekä kierrätykseen ja roskiin tavaraa, jota en käytä. Niin ja siinä vasta oli alakerta ja lähinnä keittiö, nyt pitäisi käydä vielä tämän walk-in-closet/officen kimppuun täällä yläkerrassa, mutta taidanpa lähteä juoksulenkille ja ihanasti siirtää mokoman innostuksen huomiseen. Toivottavasti päivä on ollut mukava ja toivotan ihanaa lauantai-iltaa kaikille!

                                     With love,
                                     M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *