Kosmetiikka

Sensai The Silk, silkkinen tuoksuhuntu iholla

Ensimmäinen tuoksu, joka korostaa naisen kauneutta ja persoonallisuutta. Kyllä, aivan ihmeellisen ihana tuoksu, jota kaikki ympärillä pysähtyy nuuhkimaan ja kehumaan. Kaunis, kaikinpuolin.
Japanilaiseen kulttuuriin silkki ja tuoksut ovat kuuluneet pitkään. Aikoinaan silkkivaatteet käsiteltiin aromaattisilla tuoksuilla, jotka ihon lämmöstä levittivät ympärilleen aistillista, puoleensavetävää tuoksua. Silkki ja tuoksut muodostivatkin erottamattoman yhdistelmän, kun haluttiin kehittää yksilöllinen, omaa persoonaa parhaiten korostava tuoksu. Sensai, the Silk on moderni versio tästä vanhasta perinteisestä tuoksusta.

Raikas, itämainen, elegantti ovat avainsanoja tämän tuoksun yhteydessä. Kun tuoksu sekoittuu ihon omaan tuoksuun, syntyy yksilöllinen tuoksu. Silkkimäinen tuoksuhuntu, arvokas, aromaattinen ja kiehtovan sensuelli.

Sensai The Silk Eau De Parfym, hienostunut ja yksilöllinen, jossa ambran tuoksuun sekoittuvat aromaattiset tuoksuvivahteet.

 Sensai The Silk, Eau de Toilette, herkkä ja viehättävä tuoksu, jossa orvokin lehdet kietoutuvat yhteen valkoisten kukkien tuoksuun.

Sensai The Silkissä on mausteiden ja hedelmien tuoksuvivahteita: bergamotti, roseepippuri, päärynä ja orvokin lehdet, jotka herättelevät aistit. Seuraavaksi valkoisista kukista muodostuva hemmotteleva tuoksukokonaisuus, pioni, orkidea ja kielo. Jälkituoksuna tonkapuu ja myski. Lämmin ja aistillinen ambra kokoaa tuoksuvivahteet kuin silkiksi iholle.

Itselleni oli yllätys, että näissä pulloissa oli kuitenkin samantyylinen, mutta kuitenkin täysin erilainen tuoksu. Luulin aluksi parfymiä vain voimakkaammaksi tuoksuksi, kuin sen kevyempää eau de toilette sisartaan. Mutta kyllä nämä tuoksuvat vallan erilaiselle. Oma iho sen tietysti muuttaa ja tekee tuoksun omanlaisekseen ja nyt ymmärrän myös täysin sen, että kaikkien iholle ei kaikki tuoksut sovi. Siksi niitä on hyvä tuoksuttaa myös omalle iholle ja tutustella tuoksuun, ennen ostopäätöstä. Suosittelen lämmöllä näitä molempia ja mikä olisikaan ihanaa, kuin saada tämmöinen pullo lahjaksi. Sen verran on tyylikkyyttä, että luulisi jopa sen kriittisenkin arvostelija hiljenevän. Silkkikotelo, jonka muoto sopii täydellisesti käteen. Silkkikotelo on muuttumaton, mutta sen sisällä kehittyy elämä, esine, jolla on sisäinen olemus ja se hehkuu valoa ulospäin. Ohuet viivat pullon pinnassa kuvaavat pehmeää ohutta kangasta.
Tuote on tullut jo kesän lopussa myyntiin ja ajattelin sitä ensin esitellä kesätuoksuksi, mutta kyllä se tähän loppuvuoteen sopii todella hienosti. Juhlavaan aikaan juhlava, mausteinen ja elegantti tuoksuelämys. Loppuvuoden tuoksuesittely on siis korkattu!

Oletko sinä tutustunut jo tähän Sensai The Silk tuoksuun?

Sponsored
Tiedot poimittu lehdistötiedotteesta

                                                            With love,
                                                       M

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *