Kosmetiikka

L´occitanen ylelliset vartalotuotteet

Olen jo jonkin aikaa tuntenut viehtymystä L´occitane vartalotuotteisiin ja kun sain yhteistyön merkeissä laatikon upeita ja pirteän auringon värisiä tuotteita, olin innoissani. Tämä tuotemerkki on aina tuntunut ylelliseltä, joten oli ihanaa päästä testailemaan näitä tuotteita.
Aika usein sitä tulee pursoteltua suihkussa perussuihkugeeliä ja yleensä olen ollut geelien suhteen neutraali, sillä sehän suihkutellaan pois ja olen enemmän panostanut tuohon vartalolle jäävään tuotteeseen, eli vartalovoiteeseen. Myös kuorinta on ollut perusrutiineissa ja tullut tärkeäksi osaksi pesurituaaleja varsinkin lauantaisin eli saunoessa. Liikaa en voi kuoria ja suihkuun mennä, sillä ihoni on kuivaa sorttia ja alkaa kutista helposti.

Ensimmmäistä kertaa tässä sitten käytin suihkuöljyä vartalon pesemiseen. Toki olen kesällä harjoitellut öljyllä vartalon kosteuttamista. Aluksi minua mietitytti, että mitenkäs tämä homma oikein öljyn kanssa toimii. Laitetaanko se pesukukkaan, siis sellaiseen sienen tapaiseen, vaiko käsiin ja siitä vartalolle. Ensimmäinen luraus sitten upposi siihen pesukukkaan ja en oikein saanut tuntumaa öljyyn, kunnes heivasin kukan pois ja kaadoin öljyä käsille. Sehän alkoi käsissä hieroessa vaahdota ja tunsin olevani täysin tollo, kun olin edes miettinyt kukan käyttöä. Öljy muuttuu kostealle iholle levitettynä siis vahdoksi ja tuoksu tässä L´Occitanen Almond suihkuöljyssä on huumaavan mantelinen.  Tällä oli kyllä kiva pestä ja ihosta tuli pehmoinen.
Vartalon kosteuttajana, kiinteyttäjänä ja pehmittäjänä L´occitanen Firming and Smoothing Milk Concentrate on kevyehkö maitomainen voide ja imeytyy hyvin. Mantelia ja siinä oleva manteliproteiinia on käytetty ravitsemaan ihoa ja kun siihen yhdistetään piitä, joka tukee ihon oman kollageenin muodostumista, saadaan silkkinen voide. Voidetta tulisi levittää aina alhaalta ylöspäin hierovin liikkein joka aamu ja ilta ja ongelma-alueisiin, peppu, reidet ja vatsa, voi käyttää vähän reippaampia otteita. Itse olen henkilökohtaisesti huono toteuttaamaan näitä aamuin illoin vartalolle levitettäviä tuotteita, mutta tähän pitää nyt tsempata.  Aamut kun tuppaavat olemaan minuuttiaikataulua ja vaikka tämä voide imeytyy hyvin, niin en minä heti vaatteita päälleni pysty laittamaan. Tähän hierontaan keskityn siis vain iltaisin, vaikka se ei ehkä siinä tapauksessa olekaan niin tehokasta.

Nämä shea-hunaja uutuudet toivat minulle mieleen auringon ja tuoksuelämys on vertaansa vailla. Kuorintavoide on paksua ja tarvitsee hieman kosteissa käsissä hieromista, ennenkuin sen voi levittää vartalolle ja hieroa ihoa. Paksuhkot rakeet saavat ihon pehmenemään hetkessä ja tämä on myös juuri sellainen kuorintavoide, jonka mielelläni kiikutan mukaani saunan lauteille ja suoritan nautinollisen kuorinnan siellä. Niin ja sotken taas saunan.
Kuorinnan jälkeen täyteläinen shea-hunaja kruunaa täydellisen vartalonhoitohetken ravitsemalla hunajan tuoksuisella kosteuttavalla voiteella ihon silkkisen pehmoiseksi. Tuoksupilvi leijailee hetken ympärilläsi ja vielä seuraavana aamuna erotat miellyttävän tuoksun, joka muistuttaa tästä voiteesta.
Samaa linjaa edustaa myös käsivoide, jonka voide on paksuhkoa, mutta solahtaa nopeasti ihoon, jättäen pehmoisen tunteen ja miellyttävän tuoksun shea-hunaja yhdistelmällä.
Tämä shea-hunaja linja tulee myyntiin lokakuussa.

Onko L´occitane sinulle tuttu?

Sponsored

                                         With love,
                                         M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *