Kosmetiikka

Lumene ja Roosa-nauha kampanja

Lumene on tänäkin vuonna yksi Roosa nauha-keräyksen pääyhteistyökumppaneista ja osallistuu Syöpäsäätiön keräykseen mittavalla Olet kaunis -kampanjalla. Syöpätutkimuksen ja -neuvonnan puolesta kampanjoidaan näyttävästi erityisesti äitienpäivän aikoihin ja lokakuussa.
Olet kaunis-kampanjatuotteina on kotimaisia Lumene ihonhoito- ja värikosmetiikkatuotteita tupla- ja yhteispakkauksissa sekä kampanjakokoisina. Lumene lahjoittaa jokaisesta myydystä kampanjatuotteesta yhden euron tai 50 senttiä suomalaiselle syöpätutkimukselle ja neuvonnalle. Lahjoitusvaroilla tuetaan suomalaista syöpätutkimusta sekä sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavaa neuvontaa.
”Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme jälleen tehdä työtä hyvän asian eteen. Viime vuonna keräsimme Roosa nauha-kampanjalle yli 57 000 e ja toivomme yltävämme yhtä hienoon tulokseen myös tänä vuonna”, sanoo Lumenen manrkkinointipäällikkö Satu Laakso. 

Lumenen lehdistötiedote

Mikäli olet Lumene-tuotteiden ystävä, niin nyt on hyvä aika sekä osallistua Roosa-nauha kampanjaan ja saada lempituotteitasi mukavalla hinnalla. Tässä muutama kampanjatuote: Soft touch Kosteuttava Puhdistustuote 9.90e jättikoko 225 ml, Soft Touch Kosteuttava Kasvovesi 9,90e jättikoko 300 ml. Roosa nauha irtopuuteri 16,90e.

Puhdistusvoide Soft Touch puhdistaa iholta epäpuhtaudet ja meikin. Käytä aamuin illoin. Kosteuttava kasvovesi Soft touch viimeistelee puhdistuksen. Kostuta vanulappu ja pyyhi kasvot aina puhdistuksen jälkeen.

Olen ollut onnekas, sillä kukaan ystävistäni tai sukulaisistani ei ole sairastanut tai sairastunut rintasyöpään. Itsellä oli vuosia sitten epäily, joka pysäytti viikoksi oman ja mieheni elämän. Normaalissa mammografia-tutkimuksessa rinnastani löytyi pieni kasvain, josta otettiin näytepala saman tien. Olin käymässä Mehiläisen yksityislääkärillä ja olin tyytyväinen siihen, että koepala otettiin samalla käynnillä, kun kasvain huomattiin, enkä joutunut piinaavaan odotukseen näytepalan ottoa varten. Lapset olivat silloin vielä päiväkoti-ikäisiä ja kyllä se oli yksi elämäni stressaavimmista viikoista. Miten helpottavaa oli saada soitto siitä, että kasvain on hyvänlaatuinen ja kaikki hyvin. Tosin kyllä sitä pientä pattia aina seurataan. Miten tärkeää meille naisille onkaan käydä säännöllisissä tutkimuksissa ja tässä kun ei valitettavasti ole edes pahemmin ikärajaa, vaan myös nuoret aikuiset naiset voivat sairastua rintasyöpään. Siksi on tärkeää kaikkien muistaa, ettei voi olla mieli huoletonna ja jättää tarkastuksia väliin.
Ulkomailla julkkisnaiset ovat leikkauttaneet rintojaan pois, mikäli on heillä on rintasyöpään altistava geeniperimä, mutta itse en lähtisi noin radikaaleihin varotoimiin. Suomessa tähän suhtaudutaan hillitymmin, mutta voihan tuokin jossain vaiheessa tänne rantautua.
Paniikkipelkoon ei ole aihetta, mutta on hyvä tiedostaa asia ja olla siinä suhteessa valveutunut, että tutkituttaa rintansa säännöllisesti.

Roosa-nauha kampanjoita on useita erilaisia.
Aiotko sinä osallistua näihin roosa-nauha kampanjoihin?

                                       With love,
                                       M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.