Kosmetiikka

Jane Iredale ja kulmat kauniisti kaarelle

Olen tässä pohtinut, että miten saisi kulmat pysymään kauniina ilman turhia meikkauksia, mutta kyllä se taitaa niin vain olla, että kestoväri minulla pysyy viikon, puolitoista ja sen jälkeen alan tihrustamaan, että missäs ne kulmat taas olikaan. Joten kulmien kestovärjäystä on kyllä käytettävä, mutta muutoin on pakko tehostaa ja korjailla kulmia meikillä. Jane Iredalin maahantuoja antoi minulle testiin tämän Bitty Brow Kittyn. Minä en rehellisesti sanottuna ole omistanut yhtäkään aitoa kulmaväripakettia, vaan värjäillyt kulmia luomiväreillä ja kulmakynillä. Kulmakynät eivät ole minun juttu, joten tämä paketti vaikutti kiinnostavalta. Niin ja tietysti myös esteettinen puoli oli kunnossa, joten tätä ei tarvitse salassa käyttää.

Setissä on harja ja kaksi pientä viistopäistä sivellintä. Toinen värille ja toinen vahalle. Ensin sudin harjalla kulmat oikeaan suuntaan, sivelen vahaa kulmiin ja lopuksi väriä toisella siveltimellä. Pysyy mukavasti päivän, sillä vahamainen tuote hylkii vettä ja en ole niitä tarvinnut korjailla iltasellakaan. Minulla ei näköjään pysy kestoväri, mutta onneksi kulmavärillä meikatessa saan värin pysymään. Mutta, mikäli haluaisi korjata illan aikana kulmia, tämän voi kätevästi ottaa laukkuunsa mukaan. Tämä tuote peittää myös harmaantuneet kulmakarvat. Sävyjä on kaksi, blondeille ja bruneteille.
Lisätietoa ja ohjeita erimallisten kasvojen kulmien muotoiluun löytyy Jane Iredale sivustolla.

Miten sinä teet kulmasi ?

Tuote saatu blogitestiin


                                             With love,
                                                   M

12 Comments

 • Outi Krimou/Outi's life

  Ihan huippujuttu tällainen. Mähän en osaa ollenkaan laittaa kulmiani, mutta siskoni mun aina välillä nämä karvakkeet värjää mulle 🙂
  Tytär taas on hirmu tarkka kulmistaa, hän käyttää niihin kynää ja jotain kulmaväriä, jota laitetaan harjan kanssa. Hän katselikin tätä postausta ja kehui noita siveltimiä.
  Mukavaa keskiviikkoa.

 • 60luvunnahkahousut.com

  Tämä kuulostaa ihan mun jutulta! Pitääpä tutustua. En ole koskaan kestovärjännyt mutta kyllä sitäkin vaihtoehtoa ajatellut. Minä käytän kulmakynää. Kerran olen kokeillut sellaista kulmavaha mutta sitä kun vähän hipaisi niin värit oli pitkin naamaa joten sen käyttö loppui lyhyeen mutta tämä jos kestää niin kyllä kokeilen. Iloa loppuviikkoosi!

 • Marre

  Kestovärin joskus laitatan, viimeksi kauneushoitolaa pitävä venäläinen laittoi oikein sopivasti väriä ja sitä on vieläkin, eli nyt on varmaan kolmas viikko menossa.. Pitää käydä hänen luona uudestaankin.. Muuten käytän jotain kulmaväriä, vaikka omaakin väriä on luonnostaan, mutta sopiva lisäys tekee huollitellumman näköiseksi.

 • Mysterious M

  Kyllä tämä on käytössä ollut tosi hyvä ja kulmat ovat olleet ojennuksessa myös vielä illalla. Siveltimillä on todella suuri merkitys myös kulmia laitettessa. Minäkin mielelläni nypitän ammattilaisella kulmani, mutta aina se ei ole mahdollista, joten joskus tytär on minulla silminä ja apuna:) Kokeilemisen arvoinen paketti:) Messuilla Jane Iredalen pisteessä kannattaa käydä kurkkaamassa.

 • Mysterious M

  Joo, nämä täytyy kokeilla itse, niin sit tietää onko tuote juuri se itselle sopiva. Kulmia kannattaa värjäyttää ammattilaisella ja sitten vain korjailla kulmavärillä. Tai ainakin silloin tällöin kestovärjäystä, niin se helpottaa arkea kummasti. Kannattaa kokeilla, ainakin minä tykästyin:)

 • Mysterious M

  Todella hyvä, jos sinulla kolme viikkoa säilyy. Minä luulen, että minulla on jotenkin sellaiset kulmat, että ne melkein hylkii väriä, tai silta se tuntuu:) Meinaan siis kestoväriä. En tietenkään halua liian tummia kulmia, mutta rasittaa, jos laittaa väriä vain vähän ja sitten parin päivän päästä niistä on muisto vain. Kannattaa käyttää samaa putiikkia jatkossa, jos noin hyvin säilyy:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *