Kosmetiikka

Revitalash ja Roosa nauha

Roosa nauha esiintyy myös Revitalash tuotepakkauksessa ja ripsiseerumissa, jonka sain testaukseen muutamia viikkoja sitten, joten hyvää Roosa nauha päivää kaikille!
 Tässä Revitalash seerumissa on hieno kosmeettinen yhdiste, joka kohdistuu ripsien ikääntymiseen ja ympäristöstä aiheutuvaan rasitukseen. Tuote auttaa ripsiä kasvamaan katkeilematta ja parantaa ripsien joustavuutta ja kosteutta ja kiiltoa.
Näitä tietoja ennen, en ollut ajatellut ripsiä sen kummemmin, muuta kuin, että ne ovat toisilla pitkät ja kaarevat ja joillakin tavallista suoremmat ja lyhyet. Olen aina ajatellut, että perimällä ne saa ja suomalaisten ripset eivät ole mitenkään kummoiset, sillä yleensä tummaihoisilla ripsiverho on kaunis ja tuuhea ja ei ne ripset ja silmät yleensä mitään meikkiä pahemmin kaipaa. Ripsiväriähän laitetaan yleensä pidentääkseen, tuuheuttaakseen ja korostaakseen silmiä ja katsetta.  Mutta, jos löytyisi tuote, joka loihtisi kauniin kaarevat ja pitkät ripset, niin mikä jottei. Olen kyllä yleensä pettynyt tämmöisiin ihmetuotteisiin ja pelkään, että jos ripset kasvaisikin, niin olisiko siitä tuotteesta sitten ikuisesti riippuvainen ja mitä se tekee silmille. Joskus lapsena olen laittanut risiiniöljyä ripsiin, muka kasvattaakseni ripsiä ja kaikkihan tietää, ettei siinä mitään tuloksia saatu aikaan.
Nyt olen sipaissut iltaisin tätä hoitoainetta ripsienrajaan noin pari viikkoa, mutta vielä en ole havainnut mitään tapahtuvan. Tässä on syytä siis pitempään odotukseen, sillä muistelin jostain lukeneeni, että kuutisen viikkoa menee, ennenkuin kunnolla tuloksia tulee. Mielenkiintoista nähdä kasvaako ripset tai tuleeko niihin kaarevuutta. Mutta hyvähän se on niitäkin ravita, sillä kaiken meikkailujen ja pesujen kohteeksi joutuessaan, ne saavat kyllä aika lailla kyytiä. Asiaan palataan siis myöhemmin jolloin kerron testaustulokseni.

Tuote saatu blogitestiin

                             

                                             With love,
                                                     M
                         
                                         

                                 

19 Comments

 • Jonna H.

  Tää tekee varmasti ihanat, mutta en oo uskaltanut laittaa tätä omiin silmiin, sen verran monet on saaneet tän käytöstä aika ikäviä sivuoireita. Jotenkin silmät on asia jota suojelen loppuun asti. Osalla tää on sitten toiminut ja todella tullut pidemmät ripset, itse en vaan ole valmis ottaan riskiä tämän käytön kanssa, myönnän olen arkajalka.

 • Teija Hakula

  Jään mielenkiinnolla seuraamaan lunastaako tuo ripsiseerumi lupauksen.
  Sillä jos tuote toimii, hommaan sitä itsellekin.
  Oikein ihanaa viikonvaihdetta, nautitaan kuulaan kirpsakoista päivistä ja
  upeasta ruskasta <3

 • Ninni

  Olen käyttänyt ripsiseerumia yhden hysyn verran (en tätä, mutta vastaavaa). Ripset kasvavat kyllä pidemmiksi, mutta kasvua saa odotella parisen kuukautta. Ripsien elinkaari on 90 päivää, joten tuloksia ei näy hetkessä.

  Toivottavasti saat nauttia pitkistä ripsitä, eikä aine aiheuta sivuvaikutuksia. Itse en enää lähde näihin kokeiluihin (kerta riitti). Olen kuullut myös haitoista ihan liikaa.

  Ihanaa viikonloppua <3

 • Sari/Casa Mimi

  Täälläkin mielenkiinnolla odotellaan tuloksia. Olen ajatellut, ettei ripsiseerumit enää kasvata ripsiä, kun niistä jouduttiin ottamaan se oikeasti vaikuttava ja kasvattava lääkeaine pois? Ihanaa viikonloppua <3

 • Jonna H.

  Yleensä oireet on ilmaantuneet kaikille oikeastaan heti, joten varmaan sulle ei tule mitään, kun oot jo näin pitkään laittanut. Tosin sitä ripsien kasvamista liian lähelle silmää, ei huomaa vasta kuin pitkän käytön jälkeen. Mutta muut oireet kyllä. 🙂

 • Mysterious M

  Sari, katellaan miten käy:)
  Jonna: Luin Sonian postauksen ja samalla lailla ajattelen, vielä:) Mutta oli hyvä, kun laitoit vähän tällaista tietoa, sillä itsellänikin on hieman ristiriitaiset ajatukset tästä, että voiko tätä suositella.

 • Unknown

  Hei! Itse aloin käyttää tuotetta vuosi sitten sytostaattihoitojen jälkeen ja lähtötilanne oli siis mitä surkein, muutama hassu ripsi jäljellä. Kuuden viikon käytön jälkeen minulla oli upeat, pitkät ripset, joista sain myös kehuvaa palautetta. Seerumia ei saa unohtaa kokonaan, vaan sitä pitää käyttää n. 3 krt viikossa jatkossakin, vaikka ripset ovatkin pitkät. Koska ripseni alkoivat kasvaa miltei kaikki samaan aikaan, ne myös lähtevät samaan aikaan, koska ripsikin on uusiutuva. Kahteen kertaan vuoden aikana on sato käynyt, mutta aina olen saanut uudet tilalle, kiitos seerumin. Minullakin on pientä sivuoiretta tuntunut, joskus silmiä kutittaa. Luomet ovat myös ripsirajasta hieman punertavat, mutta se menee ohitse.

 • Mysterious M

  Mukava kuulla, että se on toiminut sinulla noin hyvin ja vielä sairastamisen takia, onkin tärkeää, että saa sitten apua, kun jaksaa näitä juttuja ajatella. Itselläni on ollut myös pientä kutinaa, mutta en vielä ole saanut kiinni, mistä se johtuu, sillä minulla on myös noita allergioitakin, joten valppaana pitääkin olla.
  Minulla ei ole tapahtunut vielä mitään mullistavaa, mutta kuulemma saattaa kestää jopa 2 kk ennenkuin tulee tuloksia, kuulin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *