Lifestyle

Uusi tukka

Kävin tänään töiden jälkeen tutustumassa Hair Desing kampaamoon Uudenmaankadulla, jonne kampaajani Oona Sahla on muuttanut työskentelemään. Olen käynyt Oonan käsittelyssä nyt nelisen vuotta ja hyvin hän on oppinut tuntemaan tukkani ja mieltymykseni. Tällä kertaa hiuväristä tuli hieman kirkkaampi/oranssimpi ja hitusen vaaleampi ja minä koen sen hyvinkin omakseni. Pituuttakin lähti ja tukka keveni kummasti. Nyt minulla on vain huoli, että miten saan noin kauniita kiharoita väännetyksi itse! Taitaa olla vaikeampi homma. Tosin kestokiharaa vielä jonkin aikaa riittää, mutta onhan se keväästä hiukan kasvanut jo pois, joten heippa vaan huoleton kikkura, nyt pitää alkaa tositoimiin ja harjoitella kihartamisen salat.
Oona tekee työnsä todella huolella ja useampi tunti siinä vierähti kampaamossa, joten hiukan on rouva nuukahtaneen näköinen tuossa kuvassa aamuiset meikit kasvoilla, mutta tukka on nyt hyvin.

Mä taidan nukkua seisaallaan, jotta tukka ei mene pilalle. Tosin Oona lupasi, että aamulla se on fine, kun vain haron ja hieron sitä kevyesti. Mutta nyt on aika nukkumattia tapaamaan! Hyvää yötä kaikille!

                                                 With love,
                                                        M

32 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *