Muoti

Toppatakki tyttärelle

Tässä reipas viikko sitten löydettiin tyttärelle uusi talvitakki samalla ostosreissulla, kun hankin tuon kuvassa olevan mekon. Tytär oli kulkenut viime talven vanhassa vähän jo kulahtaneessa takissa ja kokoajan katseltiin uusia takkeja sillä silmällä, mutta sitten kun talvesta ei tullutkaan niin kylmä, se vähän unohtui. No, nyt en halunnut samaa takkia hänellä enää katsella ja uusi takki löytyi suhteellisen kivuttomasti Cubukselta.

Tytär kun ei halua näissä blogikuvissa keekoilla, niin äidin sitten piti uhrautua. Tämä on kyllä kivaa, kun samankokoisina voimme lainailla vaatteita puolin ja toisin. No, joku tolkku on sentään oltava ja napapaitaa en lainaa, mutta muuten kyllä neuleita ja farkkuja lainailemme ja joskus kenkiä.

Kelit ovat kyllä suosineet ja ihanasti aurinko tänäänkin paistoi. Melkein voisi sanoa, että pidän lokakuusta, joka on syyskuun ohella ollut minun inhokki-kuukausia. Tänään ei kannattanut tätä takkia ylleen laittaa, sillä olisi tullut liian kuuma, mutta kyllä nekin kelit kohta kunnolla tulevat ja silloin on toppiksesta iloa.
Jokos teidän talvivarusteet ovat kunnossa? Uusi pipo ja huivi olisi kyllä kiva hankkia!

                                                           With love,
                                                        M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.