Kosmetiikka

I love me messukasvohoito by Image skincare

Tänään oli minun ja tyttöjen messupäivä, joten kiiruhdimme messukeskukseen noin yhdentoista kieppeillä ja sain messubloggari-merkin rintaani sekä oikeuden käyttää lehdistön taukotilaa. Se oli tarpeen, sillä messuilla aina on kädet täynnä kantamuksia, joten ne sai sinne säilytystilaan kätevästi aina talteen. Olimme suunnitelleet hieman, miten messuilla liikkuisimme ja kukin saisi omia juttujaan katsella. Fitness-maailma kiinnosti vanhinta tytärtä ja kynnet nuorinta. Minulle oli varattu kasvohoito ja kävin myös moikkailemassa Nimuen tyttöjä sekä Pauliinaa Jane Iredalin pisteellä.
Kavoshoito oli varattu iltapäiväksi ja olipas ihana käydä tuolle upealle hoitolapedille makuulle. Jalat eivät olleet vielä ihan toipuneet Tallinnasta, joten kyllä tiesi jalkojen päällä olleensa.

Minulle tehtiin Image skincaren tuotteilla happihoito, joka kirkastaisi ja heleyttäisi ihoani. Ihoni ei kuulemma ollut lainkaan ongelmallinen, mutta couperosaa tietysti esiintyy. Hoito aloitettiin puhdistuksella ja kuorinnalla ja sitten happihoito leviteltiin iholle. Se tuntui ensin ihan tavalliselta hoidolta, mutta sitten se alkoi hieman kutittelemaan ja vaahtoamaan,  kuin vaahtokylvyssä, kun poskelle lentää kylpyvaahtoa ja se siinä ritisee.

Vaahtoamisen jälkeen tuote imeytyy ihoon ja loput pyyhitään pois. Miellyttävä hoito ja minusta tuoksumaailma näillä tuotteilla on ihastuttava, jotenkin hedelmäinen.

Kotihoitotuotteiksi sain muutaman tuotteen, josta tärkeinpänä pidän puhdistusta, joka on The Max-linjasta. Suurimman mahdollisen tehokkuuden saavuttamiseksi kehitetty hoitolinja, joka auttaa korjaamaan ihossa tapahtuneita vaurioita ja ehkäisemään uusimpien syntyä.

Yhtä tärkeänä on tietysti kosteutus ja tässä voin käyttää I Conceal ihon sävyä tasoittavaa, ohutta ja täysin peittävää meikkivoidetta. Se on vedenkestävä ja peittää suurinpiirtein kaikkea tarvittavaa, kuten punoituksen, rosacean, aknearpia ja hyperpigmentaatiota. Tämä on myös niin hoitava tuote, että tätä voi käyttää myös laserhoidon sekä kirurgisten operaatioiden jälkeen. Mustelmat ja arvet peittyvät myös. Voiko enempää toivoa? Minulle valittiin se vaalein eli Porcelain sävy.

Yövoiteena on hellävarainen ja tehokas orgaanisen linjan Ormedic balancing bio-peptide creme. Puhtaimmat orgaaniset ainesosat yhdessä kosmeseuttisen tehokokkuuden kanssa hellivät ja hoitavat ihoa tehokkaasti. Tätä voi myös käyttää päivisin niin, että lisää cremeä hieman tuohon meikkivoiteeseen, mikäli iho kaipaa enemmän kosteutta ja näin voi kohtapuoliin käydä, kun ilmat viilenee. Lisäksi tämä rauhoittaa tuota hieman rasittavaa T-alueen kiiltoa, mikä on alkanut hankaloittaa meikin pysymistä.
Katsotaan mitä ihoni tykkää näistä tuotteista, minä olen ainakin innoissani. Tässä ensimmäinen postaus messuilta ja lisää juttua tulee myöhemmin.

Tehty yhdessä Imageskincaren kanssa
Tiedot lainattu Image skincare esitteestä.

                                                 
                                           With love,
                                          M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *