Kosmetiikka

Vähän messusaalista

Ilove me messuilla yritin pitää ostamisen miniminä, vaikka kuinka olisi mieli tehnyt rahaa sussuttaa, sillä kosmetiikkaa kyllä löytyy kotoakin. Samaa muistuttelin tytöille ja aika pienesti sitten osteltiin. Mini m tietysti osti akryylikynsijuttuja… jotka jo illan tullen aseteltiin kynsiin, Mutta liian pitkinä ne olivat jo päivällä irronneet. Harmi.

Vanhempi tytär taas oli suunnitellut proteiinijauheen hankkimista palautusjuomaksi treenien jälkeen ja siihen vielä mukaan muutama proteiinipatukka, vaikka saimme kyllä luennon siitä kuinka epäterveellisiä ne ovat. No, joskus kun on pakko jaksaa ja ei ole muuta ruokaa mukana, voi napata tämän patukan, jottei pyörtyä kupsahda.

Kyllä nämä minusta maistuivat ihan hyvälle, mutta ei nyt sellaiselle, että näitä alkaisi enemmälti syömään.

Kynsien lisäksi mini m halusi teetä, jota ei ässässä myydä, joten sellainen sitten ja minä ostin supersinkkiä ja super D-vitamiiniä. Kohta olen varmaan Super-mimmi, kun näitä alan popsia.
Miksiköhän tuntuu, että olen aivan loman tarpeessa, vaikka juuri vietin pidennetyn viikonlopun ja sain aika paljon aikaiseksi. No, ehkä nämä supervitamiinit alkavat sitten joskus auttaa siihen jaksamiseen. Nukkumiset ovat olleet vähän huonolla tolalla, sillä ennen Tallinnaan lähtöä kyttäsin kelloa tunnin välein ja sitten olin ise matkasta uupunut ja yliväsynyt. Mutta eiköhän se tästä ja viimeistään torstaina alan olla vireessä, kun viikonloppu lähestyy.
Miten teidän viikonloppu meni, menikö messuillen, mökkeillen vaiko matkustellen?

                                                        With love,
                                                               M

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.