Lifestyle

Giordani Gold Essenza

Fabrice Pellergini on tämän uuden Giordani Gold Essenza-parfyymin luoja ja hän sanoo sen tuoksuvan auringonpaisteelle ja onnellisuudelle. Mikäs sen ihanampi kuvaus ja kaikki varmasti haluavat tuoksua onnellisuudelle ja miksei auringonpaisteelle, koska nämä taitavat olla pari.
Italia ja appelsiininkukka ovat olleet inspiroijana tässä tuoksussa. Pellergini kertoo, että appelsiinikukan uuttaminen ja kehittäminen on todella vaativa tehtävä ja laitteiden kanssa on säätämistä niin lämpötilojen kuin paineiden, jotta saadaan kukan tuoksut parhaimmillaan esiin. Tekniikka on sen verran vaativa, että tätä käytetään vain kaikkein laadukkaimpien hajuvesien tuotannossa.
Vaikka appelsiininkukka onkin sydäntuoksuna tässä hurmaavassa Essenza-tuoksussa, niin sitä on maustettu  sitruksen ja bergamontin alkutuoksulla ja kunnianosoituksella Italialle loppuun lisättiin Toscanan puuta.
No, mille tämä minusta tuoksuu?
Tuoksu on päihdyttävän voimakas aluksi ja tätä ei kannata yliannostella. Pieni suihkaus riittää. Itämaiset mausteet ja tuo appelsiini tuoksahtaa alussa sekoittuen puun tuoksuun. Minä pidän mausteisista tuoksuista ja kyllä pullon kaunis ulkokuori tekee miellyttävän vaikutuksen ja lupailee tuoksuelämystä, joka jää mieleen.
Olisitko uskonut, että tämä hienous on Oriflamelta?

                       
  Lehditönäyte


                                                       With love,
                                  M

8 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *