Lifestyle

Remington PROtect and Define & Style

Instassa jo vilahtelikin kuva siitä, kun meikäläisen hiuksia laittoi maanantaina Outi Broux ja kauniit kiharat tämä huikea ammattilainen minulle taikoikin, vaikka tukka oli hieman alavireessä. Mutta ammattilainen osaa ja tietysti kiharoista tulee hyvät, kun on oikeanlaiset työkalut. Sain yhteistyönä itsellenikin tämän upean Remington PROtect kihartimen, joka on varustettu  HydraCare-teknologialla tuottaen täydellisen kosteuden ja lämmön välisen tasapainon. Laitteessa on keraamisesti pinnoitettu sauva, joka luovuttaa keratiinia, argaania ja macadamia sisältäviä öljyjä kiiltävien ja terveeltä näyttävien hiuksien saavuttamiseksi. Suositeltu optimaalinen lämpötila on 170 astetta ja  220 asteeseen voit kuumentaa laitteen. Kihartimessa on 5 eri lämpötila-asetusta ja se on  nopeasti kuumuva, noin 30 s. Mikäli laitetta ei käytetä tai painiketta paineta tuntiin, niin se sammuu itsestään. Tällainen turvakatkaisu on tervetullut, neuroottinen kun olen siitä, että eihän vain joku kiharrin jäänyt päälle.

Miten tämä sitten käytännössä toimii? No, kuin unelma, täytyy heti hehkuttaa. Mutta jos kerron  kuitenkin siitä, että kihartimessa on pieni vesisäiliö, joka täytetään ja sitten laitteen annetaan lämmetä haluttuun lämpötilaan. Jos halutaan aktivoida Hydracare, niin pidetään painiketta alhaalla 2 s. Otetaan pieni osio hiuksia ja kieputetaan kihartimen ympärille ja raudan pidike kun painetaan alas viileä suihkaus aktivoituu, pidä 10 s ja vapauta hiukset. Kihara on valmis. Kaunis ja kiiltävä ja tässä ei tarvita mitään suojasuihkeita. Nämä hoitavat öljyt ovat siis tuossa keraamisessa osassa tiivistettynä teknologialla, jota on itsekin vaikea ymmärtää, mutta Outi kertoi, että nämä öljyt riittävät normaalissa käytössä saman kuin kiharrin itsessään eli noin viitisen vuotta.

Tämä pikkuinen on sitten Remingtonin Define &Style muotoilurauta, jolla voit myös kihartaa suoristamisen lisäksi. Tässä on sitten hyvä käyttää sitä muotoilusuihketta. Outi suositteli, että käyttäisin tätä noihin omien hiusten päällysosiin ja alaosiin tuota PROtectia. Tämän kanssa en ole vielä leikitellyt, mutta tarkoitus on nyt opetella tämänkin vekottimen käyttö, sillä nyt se ei ole kiinni laitteesta vaan tekijästä, mikäli ei onnistu. I hope.

Kannattaa käydä Sokoksella, sillä siellä on tällä hetkellä menossa vielä tuo hiusten hellimisviikko ja voit käydä tutustumassa näihin Remingtonin kihartimiin ja vaikka kokeilla itse.

Tuotteet saatu blogitestiin

https://www.facebook.com/RemingtonSuomi

                                                         With love,
                                                                M

12 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *