Kosmetiikka

Siveltimille oma pussi Jane Iredalilta

Huomasin tässä jokunen aika sitten, että Malm-lipaston laatikossa ei mahdu siveltimet seisomaan purkeissa pystyssä ja siveltimien harjakset vääntyvät ja menevät pilalle laatikon ollessa suljettu. Minulla siveltimet siis töröttivät täysin pystyssä noissa Palaset laatikoissa, joista löytyy moneen konttorisäilytykseen käteviä laatikoita ja minä säilytän niissä siis meikkejä. Myöhemmin kyllä oivalsin, että siveltimiä ei ehkä kannata tunkea niin montaa yhteen purkkiin ja isompaan voi laittaa pitemmät siveltimet hieman vinoon ja laatikko ei silloin sulkeutuessaan siveltimiä pilaa. Sain kuitenkin Jane Iredalin maahantuojalta kivan säilytyspussin, jossa siveltimiä voi kuljettaa matkoilla. Yleensä minä olen yrittänyt ujuttaa niitä jo ratkeamispisteessä olevaan meikkipussukkaan ja sehän ei tee siveltimille hyvää. Mutta nyt sekin ongelma on ratkaistu, sillä siveltimille on omat kolot kuminauhakujilla tehdyt ja tilaakin on riittävästi useammallekin sudille paksuista ohuisiin.

Nyt ei todellakaan tarvitse miettiä millaisessa kunnossa siveltimet ovat matkan jälkeen, sillä ne kulkevat tyylikkäästi omassa pussissaan. Pussi seisoo tukevasti pystyssä, koska se on valmistettu napakasta muovimaisesta materiaalista, joten tätä voi siellä meikkilaatikossakin säilyttää, jos korkeus riittää. Malm pahus on liian matala, mutta sitten lappeellaan se onnistuukin. Värinä tämä hopeanharmaa on loistava ja siveltimistä lähtevä väri ei taatusti näy eikä tartu pussiin. Kokemuksia on valkoisista meikkipussukoista, jotka ovat valkoisia vain sen ajan ennenkuin otat sen käyttöön.

Loppuun asti mietitty Janella nämä yksityiskohdat, kuten tuo vetoketjunvedin. Kaunis yksityiskohta. Kyllä tuonne pussiin muutama meikkituotekin menisi, mutta haluan nyt pyhittää pussin vain siveltimille. Mutta nyt vain puuttuu se matka!

                                           
Jane Iredale                           
Tuote saatu blogitestiin                                       

                                                               With love,
                                              M
                                                                     
                                                                         
                                                                                       

10 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *