Sisustaminen

Eteisen musta seinä

Noin vuosi sitten sain ajatuksen tyttären vanhan lipaston siirtämisestä meidän eteiseen ja sinnehän se sitten kannettiin. Hankin peilin siihen yläpuolelle ja olin tyytyväinen muutokseen. Sitten sain Ilvesmaaleja makuuhuoneen uudistamiseen ja koska sitä maalia jäi, sain idean, että tuohon lipaston ja peilin taustaksihan sopisi vallan mainiosti musta seinä, jotta tulisi vähän kontrastia. Tänään miehen kanssa tehtiin operaatio -terassikalusteet ja parvekkeen pehmusteet säilytykseen ja kun mies teki omia hommia pihalla, minä siivoilin tuossa peiliä vastapäätä olevaa vaatekomeroa. Se kun aina on siivoamista vailla. Nyt heitin roskiin paljon sellaista turhaa mitä oli säilytelty ja löysin yhdet kadoksissa olleet toppahaalaritkin. Joten, kyllä kannatti siivous.


Sitten vetäisin vain maalausteippaukset seinään kulmiin, katonrajaan ja lattianrajaan, ensin sen pestyäni ja täytyy sanoa, että alan olla tässä hommassa jo ihan suht nopea, sillä yhdellä maalauskerralla meni vain puolisen tuntia ja seinä oli valmis. Maali peitti hienosti kaiken harmaan maalin alleen ja toista kerrosta ei edes tarvittu, mitä nyt hieman pieniä kulmien siistimisiä meikkisiveltimellä. Maali oli hieman paksumpaa kuin viime kerralla, koska se oli seissyt pari viikkoa avattuna, mutta minusta sen työstäminen oli nyt jopa helpompaa. Vieläkin maalia jäi ja minä sitä pähkäilin, mutta mies toppuutteli, että nyt riittää mustalla maalaaminen. Lipasto oli tunnin kuluttua paikallaan maalaamisen lopettamisesta ja hetki siitä, niin peili ja kukat löysivät paikkansa. Pääsi uusi Habitaren messuilta ostettu maljakkokin esille.

Pieni muutos, mutta minusta aika hieno tuli, jos saan sanoa. Mitäs tykkäätte?

Maali saatu blogiyhteistyönä Ilvesmaalilta

                                                 
                                                         With love,
                                                      M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *