Kosmetiikka

Jäämarjakynnet by Lumene

Esittelinkin teille jo uudet Lumenen juhlakauden lakat täällä ja olen näitä lakkoja jo hieman kokeillutkin. Kauniin marjaisat ovat lakan sävyt ja kieltämättä osuva nimi tuo Jäämarja. Toisaalta vispipuurokin sopisi, kun niin muistuttaa sitä, muttei se ehkä kuulosta juhlakauteen sopivalta. Kolme kerrosta on tässä lakkaa laitettu ja nyt olen tyytyväinen tämän peittävyyteen. Hiekkamaiseen pintaan olisi kyllä kiva saada parannusta, sillä vaikka se näyttää kauniilta, niin se ei tunnu kivalta.

Tähti rekvisiittana tuossa alla on itseasiassa taikasauva ja sen saimme kyytipoikana, kun yritimme etsiä tyttären koulun Halloweenjuhlaan enkelinsiipiä. Siipiä ei tahtonut olla missään kaupan, ainakaan Jumbossa ja en halunnut maksaa niistä kohtuuttomia, joten Prismasta lähti mukaan keijunsiivet, hieman lilan väriset, mutta pienellä tuunauksella ne saatiin enkelimäiseksi. Siivousvimmassa kaikki mahdolliset naamiaisasut ja rekvisiitat ovat saaneet kyytiä, joten nyt sitten oltiin hieman pulassa. Onneksi sentään valkoinen rippimekko on nyt hyvä tuohon enkeliasuun, joten ei onneksi mennyt ihan kertakäyttömekoksi sekään. Kynnet voi sitten lakata tuolla ihanalla valkoisellam kimaltelevalla Lumienkelilakalla.
Onko teillä kovasti suunnitteilla Halloweenjuhlia ja naamiaisasuja?

 Tuote saatu blogitestiin                                                  
                                                        With love,
                                                               M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *