Kosmetiikka

Kerasilk Reconstruct

Pääsinpäs tänään oikein ihanaan hiustenhellimishoitoon, nimittäin Goldwellin Kerasilk hoitoon, jossa tehdään elähtäneestä elinvoimainen hius. Kerroinkin teille tästä  Kerasilk-tapahtumasta parisen viikkoa sitten, jossa esiteltiin näitä uusia hoitoja. Nyt myös minulle tehtiin tuo hoito ja miten ihana olikaan istahtaa kunnon ”petiin” eli kampaamotuoliin, joka oli samanlainen kuin no, hammaslääkärintuoli, mutta älkää nyt käsittäkö vääriin. Mitään  muuta yhteneväisyyttä hammaslääkärin kanssa ei olekaan, kuin moottoroitu lepotuoli, tosin pehmeämpi kuin hammaslääkärissä. Työpäivä takana ja istahdin siis tuohon lepotuoliin. Hiukset pestiin, kun Päivi Palviainen oli ensin tarkastellut niiden kuntoa ja katsonut sopivan Kerasilk-hoidon minulle. Minulla on hiuksissa monenlaisia käsittelyjä ollut tässä puolen vuoden aikana, on värinpoistoa, permistä ja taas väriä, joten latvat huutavat kosteutusta ja hellää hoivaa. Ei siis ihme, että Päivi valitsi Kerasilk Reconstruct hoidon, jossa hiukseni saavat ravinnon ja kosteutuksen hiuksen pintaan. Hiuksia hellivät, Keratiinia ja Hyaloveilia sisältävät koostumukset, joita käytetään myös ihonhoidossa ja ne ravitsevat vaurioituneita ja rasittuneita hiuksia. Hiuksiin siveltiin osioittain tuo hoito, joka ei tuntunut mitenkään paksulta tai raskaalta, kuten naamiot yleensä. Hieronta, joka oli taivaallista ja niin tarpeen ja sitten huuhtelu, jota Päivin kertoman mukaan, ei tarvinnut edes pahemmin tehdä, sillä hoito imeytyi niin hyvin hiuksiin. Pesun jälkeen hiukset olivat pehmoiset ja silkkisen tuntoiset. Tämä hoito kestää kymmenen pesukertaa ja edellyttää kotihoitotuotteiden käyttöä. Sen jälkeen hoitoo voidaan taas uusia. Hinta tälle hoidolle kampaamokäynnin yhteydessä on vain 20-25 e, joten tämä summa ei ole paha, jos haluaa saada hyväkuntoiset hiukset.

Sain mukaani shampoon, jossa on mukana tätä Keratiiniä ja Hyaloveilia tukeakseen kampaamohoitoa.

Hoitoaine sisältää myös noita samoja koostumuksia, kuin shampookin.

Kosteuttava hoitosuihke, jossa on  myös lämpösuoja ja samat koostumukset kuin edellä.

Sekä hoitonaamio, jota käytetään vain joka viides pesukerta, koska pesen hiuksiani vain kahdesti viikossa. Tämän naamion kanssa voi olla miedossa lämmössä myös saunassa. Mikä parasta, näissä on huumaavan ylellinen tuoksumaailma.

Lopuksi Päivi kuivasi hiukseni ja pörrötti ne hieman villeille kiharoille. Päivistä oli hauska kuivata ja pöyhiä permanentattuja kiharoitani, koska olen kuulemma harvinaisuus kiharoineni nykyisin. Juttelimme siitä, miten vastahakoisia nykyään  kampaajat ovat tekemään permanentteja, vaikka se olisi monellekin suomalaishiukselle hyvä pohja kampauksille. Ilmeisesti kampaajat eivät viitsi tai osaa rullata ja se on harmi. Olen itsekin kerran vaihtanut kampaajaa, koska tämä ei suostunut tekemään minulle permistä. Onneksi kampaajani Oona suostuu aina tekemään minulle kiharat ja napakat tekeekin, jotka vielä puolen vuoden päästä jaksavat kihartua näinkin hyvin.
Seuraavaksi, kun pesen hiukseni, pääsen testaamaan, miltä hiukseni tuntuvat näiden tuotteiden käsittelyn jälkeen. Toivon, että kuivuus katoaa pikkuhiljaa ja kiilto palaa hiuksiini. Ihanan pehmoisilta ne jo tuntuvat, vaikka niihin laitettiin aimo annos tuotteita kiharoita työstettäessä. Sain muuten vinkkejä myös sormitupeeraamiseen, mikä saa lopputuloksesta hieman pörröisän ja nostaa varsinkin päälaen kiharaa mukavasti ilmavaksi. Kiitokset Päiville ihanasta hieronnasta, kampauksesta ja juttuhetkestä.

Postaus tehty yhteistyössä 
Tuotteet saatu blogitesiin

                                                                                       With love,
                                                            M

8 Comments

 • Jonna H.

  Noi kiharat on niin sun juttu, eikä oo yhtään mummomaiset vaan sun siroihin kasvoihin tekevät ihanan nuorekkaan lookin. Hyvä esimerkki siitä, että ei sitä permistä kannata pelätä. 🙂

 • Tiia K

  Ihana kuva M <3 Sarja on ulkoasultaan ainakin todella tyylikäs, muutoin tästä en tiedäkään, kun en paikalle päässyt lastenhoito-ongelmien takia. 😉

  Mukavaa keskiviikkoa ihanuus <3

 • Mysterious M

  Kiitos, Jonna:) Mulle ei todellakaan käy suora tukka, joten olen kotonani tässä kiharassa. Mutta minua sekä Päiviä ihmetyttää tämä kampaajien haluttomuus kiharoiden tekoon. Luulisi rahan kiinnostavan, sillä kyllä permis on aika tyyris täällä pääkaupunkiseudulla. Ja odellakaan permis ei ole enää sellainen kuin ennen, saa niitä loivempiakin kiharoita, Kaikkien ei tarvi olla käkkäräpäitä, mun vaan:)

 • Mysterious M

  Kiitos, Mia:) Hoito oli kyllä ihana ja kiva kuulla miten sun hiukset laitetaan.Tuotteet ovat laadukkaita, vaikken ole niitä vielä korkannut, niin oletukseni hoidon perusteella kyllä on se, ettei ihan "washandgo"-laatua:)

 • Mysterious M

  Kiitos Tiia:) Kyllä tuo hoito vakuutti, joten ihmettelen, jos tuotteet ei sovi. Joskus on näinkin käynyt, että vaikka olisi kuinka tasokkaat tuotteet, niin ne ei vaan mulla ole toimineetkaan. Sinänsä harmi, mutta onhan meillä noita hiuksia muillakin perheessä:) Mutta tähän nyt luotan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *