Lifestyle

Flo täytettävä parfyymipullo

Oletkos moisesta pikku ylellisyydestä kuullut, kuin täytettävästä parfyymipullosta? Minä en ollut ja kieltämättä olen joskus tuskaillut noiden hajuvesipullojen mukana kuljettamisesta, varsinkin matkustettaessa. Lentokoneissa kun ei voi kovin isoa pulloa mukanaan raahata sillä sinne minigrip-pussiin kun tulee muitakin tuotteita tungettua. Mutta tämähän on tosi kätevää, sujauttaa vain lempi-tuoksunsa pullon sisuksiin ja voit viedä pullon minne vain, myös lentokoneeseen. Pieneen pulloon mahtuu 5 ml ja täyttöpullo sopii yhteen kaikkien hajuvesipullojen kanssa. Lasinen sisus varmistaa, ettei tuoksu pääse hapettumaan tai sen koostumus muuttumaan. Pullon voi pestä ja tuoksun voi näin ollen myös vaihtaa.
Väriltään nämä ovat supersöpöjä ja kun nämä pullot sain, niin voitte kuvitella, että ne vain katosivat. Minneköhän? No, ehkä minä jossain välissä hankin vielä itsellenikin tämmöisen ja lopetan stressailun siitä, että hajuvesipullo mahdollisesti rikkoutuu laukkuuni. Eikös olekin hyvä pieni lahjaidea ystävälle, työkaverille tai kenelle vaan, joka tykkää kuljettaa tuoksua mukanaan.

Tuote saatu blogitestiin


                                                                    With love,
                                                                            M

18 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *