Sisustaminen

Työkalupakin kunnostus

Välillä tulee kovasti inspiraatioita ja toteuttamisen palava halu nostaa päätään. Aika ei vain tahdo riittää ja välillä sitä väsyy eikä jaksakaan enää innostua, eikä muista, että mitäs minä suunnittelinkaan tämän ja tämän varalle. Nyt kyllä alkaa kuulostamaan dementikon touhulta. Ei, minä se vaan täällä puntaroin, että mitä kummaa minä olinkaan suunnitellut tuon työkalupakin pään menoksi. Hankin se muutamia vuosia sitten jostain sisustuskaupan poistomyynnistä ja pidin siinä kukkia porraspielessä kesäisin. Sellaisia pikku-orvokkeja tai miniruusuja. Pelkäsin kastelevani työkalupakin pilalle, mutta ihmeekseni se on kestänyt kosteutta ihmeen hyvin. Viime kesänä mies pesi terassia painepesurilla ja vahingossa pesaisi tuota pakkia ja kun huomasin miten hyvin värit irtosi, pyysin pesemään sitä lisää. Jospa maalaisin sen uudelleen ja tekisin sille uuden elämän. No, sitten se jäi.

Kun siivoilimme terassin kalusteita pois talven tieltä nappasin tuon työkalupakin sisälle ja ajattelin, että nyt on aika tehdä sille jotain tai muuten se lentää roskiin. Etsin Annie Sloan Chalk maalin ja pelonsekaisella fiiliksellä avasin sen. Melkein vuosi on mennyt, kun sitä viimeksi käytin ja maali kyllä näytti vihreältä ja kamalalta liejulta. Selvä, se on mennyt pilalle, mutta pitää vielä kuitenkin katsoa, jos sen kunnolla sekoittaa, niin jospa se sitten palautuu sellaiseksi kuin sen pitääkin olla. Hämmensin sitä rivakasti kepillä ja maaliahan siitä tuli, vesi oli vain noussut pinnalle ja kyllä sillä uskalsi alkaa maalaamaan.

Nyt on maalattu ja kuivatettu tuo pakki ja sitten aloin pähkäilemään, että mitä siihen laittaisi näin ennen joulunalusaikaa. Haluaisin nostaa sen eteisen lipaston päälle ja laittaa vaikka joihinkin lokeroihin vähän sammalta ja pienesti jotain valoja ja …no sitten tyssäsi. Olisiko teillä ihanat lukijat ajatusta, mitä tähän laittelisi? Mielellään otetaan vastaan ideat! Pitäisikö mun kirjoitella painokirjaimilla jotain tuohon kylkeen vai onko parempi jättää se vain valkoiseksi?

Tässä alkaa varmaankin olla hiukan työ/syysväsymystä, kun tuntuu, että unentarve vain kasvaa tai sitten olen ollut entisessä elämässä karhu, joka nyt selvästi kaipailee talviunille!

Mukavaa pyhäinpäivän viikonloppua kaikille! Niin ja Halloweenia sitä juhliville!

                                                      With love,
                                                    M

10 Comments

 • Tuula

  Sinä olet kyllä reipas. Jokin aika sitten maalasit eteisen seinän ja nyt työkalupakki saa uuden elämän ja värin. Se on kivannäköinen sisustusjuttu! Kirjoita siihen kaunokirjoituksella vaikkapa Things – siinä on kauniita kirjaimia ja asiaa.
  Hyvää Pyhäinpäivää!

 • Sydämellä tehtyä

  Mä liimaisin joka lokeron kohdalle ulkopuolelle numerotarrat…ehkä.. ja sitte sitä sammalta, käpyjä ja hyasintteja niin että sipuli näkyy rouheasti ja kivasti… Jotkut valot vois kanssa olla tosi kivat 🙂 Siinä vinkki sekunneissa ja jos oikein rupeisin miettimään saattais tääkin idea jo vaihtua 😀 Oikein mukavaa pyhäinpäivää tännekkin!!! ♥

 • Mysterious M

  Tekstiä mullekin tuli mielleen ,jottei olisi niin pliisu ja juuri tuo joka toinen oli kanssa ajatuksissa. Kiitos, ollaan samalla aaltopituudella:)
  Mukavaa viikonloppua sinulle myös Outi!

 • Mysterious M

  Hei numerotarra kuulostaa hyvältä! Niin, hyasintteja en voi kyllä allergian takia… mutta joulutähtiä, minisellaisia kenties? Juu, kiitti näistä, kyllä tämä tästä, kunhan kerkeisin sen sammaleen kaivaa tuolta nurmikon reunalta:)
  Kiitos ja sinne myös hyvää Pyhäinpäivää!

 • Ta Ra

  Tänään pyhäinmiestenpäivän kunniaksi pistin myös sudit heilumaan. Noh.. blogiini tulee kuvia aikanaa siitä mitä sitten jälleen maalasin.
  Nätti pakki siitä tuli, mutta ehdotan: numeroita kuten joku jo ehdottin, sammalta ja niitä valoja. Keksit vielä tuohon kanton osaan jotakin niin eiköhän ole kuule makia sisustuskapistus. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *