Lifestyle

Indiedays päivätapahtuma bloggaajille

Piipahdin tänään Indiedays blogitapahtumassa avecin ominaisuudessa. Tapahtumassa esiteltiin muotia eli Nelly.com. verkkokaupasta tilattavaa vaatetusta, silmälaseja, tuplasuklaata energiapatukan muodossa ja Vagabond kenkiä. Saattoi siellä olla muutakin, mutta näihin keskityn ja yllättäen minulla onkin kuvissa vain kauniisti aseteltuja pikkupurtavia.

Swarovski kristalleilleja löytyy nyt syksyn Instrumentarium silmälasikehyksissä ja tämähän sopisi hyvinkin meikäläisen blogiin ja tyyliin. Sain kuvauttaa itseni kehyksillä, joissa kristalleja oli sangoissa, mutta hyvin tuntui olevan suppea valikoima noissa kehyksissä näin kapeakasvoisen/pienikasvoisen naisen näkökulmasta.

Energiatuplapatukkapisteellä nappasin pari patukkaa mukaan tytärtä varten ja ihan syötäviä nuo olivat. Niitä sai myös maistella ja käytin tilaisuutta hyväkseni.

Loppuaika taisi mennä blogikavereita tavatessa ja jutustellessa. Porukkaa oli todella paljon ja tuntui, ettei pääse minnekään etenemään ja jokaisella pisteellä oli pitkät jonot. Enemmän väkeä oli nyt kun vertaa kevään tapahtumaan. Harmitti, kun kuvat Anna de Cordiniu pisteellä epäonnistuivat, sillä skumppa maistui todella hyvälle ja pullokin oli todella tyylikäs, mutta voihan tätä juomaa kyllä hankkia myös kotiin. Onneksi sitä kuulemma pitäisi löytyä lähes jokaisesta alkon myymälästä.
Nyt tämä lähtee tekemään pienen kävelylenkin, tekaisee perheelle illallista, saunoo ja nautiskelee ehkä lasin punaviiniä. Leppoisaa illan jatkoa kaikille!

                         

                                              With love,
                                             M

                    

14 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *