Lifestyle

Indiedays päivätapahtuma bloggaajille

Piipahdin tänään Indiedays blogitapahtumassa avecin ominaisuudessa. Tapahtumassa esiteltiin muotia eli Nelly.com. verkkokaupasta tilattavaa vaatetusta, silmälaseja, tuplasuklaata energiapatukan muodossa ja Vagabond kenkiä. Saattoi siellä olla muutakin, mutta näihin keskityn ja yllättäen minulla onkin kuvissa vain kauniisti aseteltuja pikkupurtavia.

Swarovski kristalleilleja löytyy nyt syksyn Instrumentarium silmälasikehyksissä ja tämähän sopisi hyvinkin meikäläisen blogiin ja tyyliin. Sain kuvauttaa itseni kehyksillä, joissa kristalleja oli sangoissa, mutta hyvin tuntui olevan suppea valikoima noissa kehyksissä näin kapeakasvoisen/pienikasvoisen naisen näkökulmasta.

Energiatuplapatukkapisteellä nappasin pari patukkaa mukaan tytärtä varten ja ihan syötäviä nuo olivat. Niitä sai myös maistella ja käytin tilaisuutta hyväkseni.

Loppuaika taisi mennä blogikavereita tavatessa ja jutustellessa. Porukkaa oli todella paljon ja tuntui, ettei pääse minnekään etenemään ja jokaisella pisteellä oli pitkät jonot. Enemmän väkeä oli nyt kun vertaa kevään tapahtumaan. Harmitti, kun kuvat Anna de Cordiniu pisteellä epäonnistuivat, sillä skumppa maistui todella hyvälle ja pullokin oli todella tyylikäs, mutta voihan tätä juomaa kyllä hankkia myös kotiin. Onneksi sitä kuulemma pitäisi löytyä lähes jokaisesta alkon myymälästä.
Nyt tämä lähtee tekemään pienen kävelylenkin, tekaisee perheelle illallista, saunoo ja nautiskelee ehkä lasin punaviiniä. Leppoisaa illan jatkoa kaikille!

                         

                                              With love,
                                             M

                    

14 Comments

 • Tuula

  Herkullisia kuvia! Hienot juhlat! Mutta varmasti se tärkein ja ihastuttavin anti on toisten bloggaajien tapaaminen. Monia jo varmasti tunnetkin, mutta se uusien kasvojen tapaaminen livenä on hauskaa.
  Kävin keväällä Barcelonan matkan yhteydessä Codorniun viinitilalla, hieno paikka. Anna de Codorniun historiaa kuultiin.
  Tähän pitää vain sanoa, että hyvät olivat tarjoilut juhlissa.
  Hyvää Pyhäinpäivän viikonloppua!

 • Mysterious M

  No niinpä. Tuli ihan hätä, kun selasin kameraa, että enkö mä ottanut mitään muuta kun ruokakuvia:) Ainoa kukkakuva oli tärähtänyt ja kauniit skumpat täysin epätarkkoja! Mutta oli tosi kiva taas nähdä, Seuraavaan kertaan:)

 • Mysterious M

  Kiitos:) Todellakin on tärkeintä toisten bloggareiden tapaaminen ja kivaa huomata, että monen ikäisiä oli liikenteessä ja kaikki olivat ystävällisiä ja kohteliaita toisilleen:) Ruoka oli hyvää, mutta jäi harmittamaan, kun moni kuva sählätessä tuli epätarkaksi ja en kelpuuttanut niitä tähän!
  Oi, tuo viinitilavierailu pitää vielä tässä elämässä toteuttaa:) Mukavaa iltaa!

 • Tiia K

  Hauskaa nähdä noita ruokakuvia, sillä vaikka olin ruokapisteellä noin 1:30 niin tarjolla oli enää kahta lajiketta. Onneksi söin ennen päivään tuloa, olisin muuten pyörtyä pöksähtänyt nälästä. Mutta tämä oli viime keväästä jo ennakoitu, että tarjoilut loppuu kesken. Muffinssin ehdin kyllä rykäisemään ja inkivääri oluen ja olipa hyviä. <3

 • Mysterious M

  Minä olin aikalla varttia yli 12 ja menin tarjoilupisteelle aika lopussa ja kyllä siellä silloin ruokaa oli tarjolla. Olisikohan ne olleet kuitenkin täyttämässä tarjottimia. No, suupaloja ne olivat enimmikseen ja järkevää olisikin ollut syödä ensin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *